Filex Workspace Solutions


Voor iedere situatie dé perfecte oplossing


Een opgeruimde werkplek zonder snoeren over uw bureau, dat wil toch iedereen. Enkele Filex oplossingen voor u op een rijtje:


Draadloos opladen, zonder een gat in uw bureau?

Dat kan met onze ‘Hidden Charger’!

De Filex Hidden QI universal Phone Charger (look-a-like Spot®)!

De naam zegt het al: de verstopte draadloze oplader voor al uw devices op uw werkplek. Een écht onzichtbare en tevens draadloze oplader voor op uw werkplek! Door deze moderne elektrificatie unit hoeft u geen gaten meer in uw mooie bureaublad te boren!

Deze draadloze oplader installeert u gemakkelijk door het ontvangst kastje aan de onderkant van uw blad te plakken en op de bovenkant van uw bureaublad de connect-sticker te plakken. Geschikt voor tafelbladen tot maar liefst 40mm dikte!

Met deze draadloze lader hoeft u geen gaten meer in uw bureau te maken en heeft u een nieuwe accessoire welke u niet meer kunt missen op uw werkplek!

Aansluitsnoeren en koppelsnoeren

Wij zorgen voor de juiste connectie samen met u! Een Filex koppelsnoer waarmee u gemakkelijk de ene Filex elektrificatie unit door koppelt naar de andere Filex elektrificatie unit?

Of een netsnoer waarmee u gemakkelijk bijvoorbeeld onze Filex Desk Up® serie aansluit aan de dichtstbijzijnde stroomvoorziening? Wij hebben het voor u voldoende op voorraad in diverse lengtes!

Cable grips, connectors, splitters..

Voor het opsplitsen van kabels, om uw elektrificatie uit te breiden, een verlichtingsplan aanpassen, kabels wegwerken of connectoren voor installatie van verlichtingssystemen, schakelaars, zonwering, stopcontacten en werkplekken… Het maakt niet uit: wij hebben het in huis !

Uiteraard hebben wij vele andere opties. Bekijk hier alle elektrificatie: www.filex.nl

 

 

 

 

 

 

 

 


Meer nieuws