Bezoek de unieke bureaustoelen studio bij Bowerkt in Oss!

Ondertussen is algemeen bekend dat afwisseling qua houding belangrijk is. Echter zitten we toch een aanzienlijk gedeelte van de dag en is de juiste zitondersteuning zeker van belang.

Zitten op een bureaustoel de hele dag kan namelijk best vermoeiend of pijnlijk zijn. Soms met een paar uur zitten kan het al een hele opgave worden om de juiste zithouding te vinden.

Mede door onze tientallen jaren ervaring met goed zitten hebben we een ruime collectie aan bureaustoelen van de grote merken (o.a. Herman Miller, Viasit, Köhl, Klöber, Se7en, Interstuhl, Dauphin, Sedus, Sesta) opgesteld in onze nieuwe studio waar het zitcomfort uitgebreid getest kan worden.

Er staan bureaustoelen met alle mogelijke opties: negatieve zit neiging, verwarming, lumbaal steunen, hoofdsteunen, zitdiepte instellingen, gestoffeerd, netwaeve, vaste rug, hoogte verstelbare rug, synchrone mechaniek, balans mechaniek, air-seating, pocket vering, harde zitting, hoge en lage gasveren, vaste armleggers, 2D armleggers, 3D armleggers, 4D armleggers, 5D armleggers, NPR armleggers en legio aan mogelijkheden aan kleuren en stoffen. De keuze is reuze.

De kunst is om de juiste bureaustoel te vinden die bij je past. Qua bouw, werk, omgeving, budget en stijl. De juiste bureaustoel die kan dienen als een goed stuk gereedschap. En goed gereedschap is het halve werk!

U bent van harte welkom in onze bureaustoelen studio waar wij u graag kosteloos adviseren bij de het maken van de juiste keuze.

 


Meer nieuws