Grande entree

You never get a second chance to make a first impression

U weet hoe belangrijk een eerste indruk is. Dat geldt ook wanneer bezoekers uw pand binnenstappen. Een sfeervolle entree en ontvangstruimte is een visitekaartje voor uw bedrijf. Dat geldt voor de receptiedesk maar ook voor het meubilair, de verlichting en de akoestische beleving. Een aantal tips en tricks voor de perfecte entree:

Voor een warm welkom en ontvangst van uw gasten en bezoekers is een receptiebalie onmisbaar. Een georganiseerde balie in een stijlvol design geeft de bezoeker een gevoel van professionaliteit en klantgerichtheid. Zorg ervoor dat de receptie een centrale plek heeft en een prettige hoogte, zodat men op ooghoogte met elkaar kan communiceren.

In een goede ontvangstruimte kan een sfeervolle zithoek niet ontbreken, om het wachten zo prettig mogelijk te maken. Denk hierbij aan comfortabele lounge stoelen en banken, tafeltjes en gezellige aankleding. Hierbij is het ook belangrijk om akoestische materialen te gebruiken om galmen te voorkomen en vergeet zeker niet de natuur binnen te halen door middel van bloemen en planten.

Ook verlichting en kleurgebruik zijn erg belangrijk een ontvangstruimte. Voldoende daglicht bevorderd de concentratie en met het juiste kleurgebruik kan er een prettige sfeer gecreëerd worden. Dit is overigens de uitgewezen plek om een statement te maken, door te kiezen voor een echte eyecatcher. Om op deze manier een persoonlijke touch aan de ruimte  geven.

Bent u benieuwd welke inrichting voor u geschikt zijn? Neem contact op met onze deskundige van Bowerkt.


Meer nieuws