Lunchplek

Let’s connect!

De lunchruimte is niet langer simpelweg de plek om een boterham te eten. Door de jaren heen heeft de lunchruimte zich ontwikkeld, van een simpele, donkere kantine met oncomfortabele stoeltjes, naar een kleurrijke ontmoetingsplek, de plek om het teamgevoel te versterken. Hierbij gaan functionaliteit en sfeer hand in hand. Uitnodigend en comfortabel meubilair, sfeerverhogers en akoestische elementen. De lunchruimte heeft ondertussen een andere look and feel gekregen. 

Een goede plek om te kunnen lunchen is erg belangrijk. Het ontmoeten van collega’s in een informele sfeer leidt namelijk tot ontspanning en meer productiviteit.

Bij het ontwerpen van een lunchruimte gaan wij dus ook voor een warme, energieke uitstraling in combinatie met ergonomisch verantwoord meubilair. Hierbij wordt rekening gehouden met de huisstijl van het bedrijf. Uiteraard wordt deze lunchruimte ook van alle gemakken voorzien. Zo ontwikkelt een goed ingerichte lunchruimte zich tot het hart van het bedrijf. 

Bowerkt heeft een ruime ervaring als inrichter van sfeervolle bedrijfskantines, zodat uw medewerkers zich prettig voelen en weer met hernieuwde energie aan de slag gaan.


Meer nieuws