Niet storen a.u.b.

NIET STOREN A.U.B.

We kennen het allemaal wel, je probeert je te focussen, maar wordt afgeleid door het telefoongesprek van je collega. Hoe kan ik in stilte een zoomgesprek houden of deelnemen aan een teams meeting? Zonder dat ik lastiggevallen wordt door het geluid van anderen, of dat anderen last hebben van mij? In een kantoor waar veel mensen werken, is het vaak lawaaierig. U hoort anderen lopen, telefoneren en typen, kantoorapparaten zorgen voor vervelende geluiden. Deze geluiden zijn vaak afleidend waardoor medewerkers zich niet goed kunnen concentreren. Hiervoor zijn vele akoestische oplossingen ontwikkeld. Bowerkt heeft een groot aanbod aan akoestische oplossingen zoals de steeds populairder wordende phone booths & meetingrooms.

Een akoestische belcel/vergaderruimte is een soort “kamer in een kamer”. Een aparte ruimte waar u rustig, in stilte en afzondering, contact kunt hebben met anderen. Of het nu gaat om een formele vergadering, een kort werkoverleg of een discreet telefoontje, met de akoestische ruimtes kun je alle kanten op. Belcellen zijn ideaal in te zetten bij open office concepten en grote kantoorruimes. Een plek om je even terug te trekken, zonder volledig verwijderd te zijn.

De akoestische ruimtes, zijn verkrijgbaar in verschillende merken en maten, allen uitvoerbaar in vele modellen en interieurs.  Ze zijn voorzien met akoestisch materiaal, zodat de geluidskwaliteit wordt gewaarborgd. Het is verstandig om de inrichting en het interieur af te stemmen op het gebruiksdoel. Een formele vergaderruimte vraagt om ingetogen meubilair, terwijl een ontmoetingsplek een stuk uitbundiger kan zijn. Een telefoonruimte vraagt juist meer om rust en stilte, en video-calls vragen om een professionele sfeer en de juiste apparatuur. Bowerkt informeert u graag over de mogelijkheden en de juiste inrichting hiervan.

Bekijk hier ons aanbod op de webshop


Meer nieuws