Aeris swopper producten assortiment

In 1997 bracht Glöckl zijn eerste product op de markt: de innovatieve, revolutionaire ‘actief stoel’ de Aeris swopper. Daarvan zijn inmiddels verschillende modellen verkrijgbaar: De Swopper classic, standard, living, satel, work en air. In 2008 werd de Aeris swopper lijn uitgebreid met de swoppster, een bewegende draaistoel voor kinderen vanaf 4 jaar. Naast de swopper lijn ontwikkelde Aeris tevens een actief-dynamische stastoel, de Muvman; de 3Dee, een actieve bureaustoel; en de Oyo, een flexibele designstoel die verschillende zitposities mogelijk maakt.

De impuls van Aeris bestaat eruit het lichaam in beweging te houden. De producten en concepten dragen bij aan een actieve en gezonde levensstijl. Ze maken beweging precies daar mogelijk waar u dit het minst verwacht, maar waar u het wel het meeste nodig heeft – tijdens het zitten.

Of u nu op zoek bent naar een Aeris swopper ergonomische stoel of een kruk, bij Kantoorinrichtingkopen.nl bent u aan het juiste adres. U kunt het merk Aeris heel eenvoudig online bestellen. Bij besteding vanaf €250 hoeft u geen verzendkosten te betalen – en dat geldt voor de hele Benelux! Wilt u de Aeris kruk of een van de andere ergonomische stoelen van Aeris liever eerst even rustig uitproberen? Dan nodigen we u graag uit bij onze sfeervolle showroom in Oss. Onze deskundige medewerkers helpen u graag verder!