Febru kantoormeubelen  staat voor traditie en innovatie, kwaliteit en flexibiliteit, betrouwbaarheid en creativiteit. Het bedrijf is geworteld in het hart van het Duitse  Oost-Westfalen en stelt hoge eisen aan Human Resources en de dagelijkse arbeid. Alert op alle ontwikkelingen rondom architectuur, kantoor en milieu. Deze kern begrippen maken van Febru kantoormeubelen een complete partner wanneer het gaat om uw vragen over Uw nieuwe kantoorinrichting.

Door gebruik te maken van de modernste machines zoals laser  toepassing voor kantenband afwerking in de bladen en panelen, is de kwaliteit top en de uitstraling perfect. Het voortdurend blijven luisteren naar onze klanten en de wil en de flexibiliteit, maken het samen werken met Febru kantoormeubelen tot  de beste resultaten voor ieder kantoorinrichting.

Design competenties zijn terug te vinden in de Red Dot Design Awards voor het bureauprogramma Sox en Intero.

In het uitgebreide programma van Febru vind u oplossingen met bureausystemen, alle vragen voor kast en opslagruimte, akoestiek voor het kantoor,  vergadertafels en inrichtings- producten voor multifunctionele ruimten.

Bezoek onze showroom voor advies en informatie over Febru kantoormeubelen.