RBM maakt deel uit van Scandinavian Business Seating, Scandinavië’s toonaangevende groep op het gebied van design en productie van bureaustoelen voor kantoren, scholen en overheid. De groep bezit de Scandinavische merken HÅG, RBM en RH, die samenwerken om de visie van de groep: “Make the world a better place to sit” te realiseren.

Deense meubels, in Zweden
In 2009 verplaatste Scandinavian Business Seating de productie van RBM-producten van Denemarken naar Zweden.  De fabriek bevindt zich in Nässjö in de regio Småland, in het hart van de Zweedse meubelindustrie. De Deense ziel van het handelsmerk , met zijn lange geschiedenis op het gebied van meubeldesign, sluit perfect aan bij de ambachtelijke meubelmakertradities van het Zweedse Småland. Het resultaat is het beste van twee werelden.

Hieronder een greep uit de producten in onze webshop www.kantoorinrichtingkopen.nl

 


RBM 800

Sinds de lancering van de eerste 800 serie is RBM maatgevend geweest als het gaat om het comfort en de functionaliteit van bureaustoelen. Bij de 800 is de vormgeving licht aangepast. De lijnen zijn net iets fijner en slanker. Bovendien zijn de materialen milieuvriendelijker. Net als voorheen is de stoel ontworpen voor de gebruiker. RBM 800 biedt u aangename werkdagen in een stoel die het lichaam op de juiste plaatsen ondersteunt en ontlast.

RBM 800 serie bowerkt kantoorinrichting

rbm819rbm829rbm839

RBM 700

Dit is een bureaustoel die gezien en gevoeld mag worden. Een stoel die een modern en opvallend design combineert met gebruiksvriendelijkheid. De stoel is eenvoudig aan te passen aan individuele behoeftes. Ongeacht uw gewicht, lengte en werkhouding kan de 700-serie snel worden aangepast aan uw specifieke wensen en behoeften. De 700 serie benadrukt ergonomie en flexibiliteit en past zich aan het lichaam en de werkhouding van de gebruiker aan.

RBM 700 serie bowerkt kantoorinrichting

rbm760rbm765rbm767

RBM 600

Een strak ontworpen bureaustoel met een, dynamisch zitmechanisme: RBM Active Dynamic®. Dankzij dit mechanisme biedt de stoel een goede ergonomische ondersteuning, ongeacht hoe u zit en of u voorover of achterover leunt. Daarom is de stoel ideaal voor actieve werkplekken waar mensen veel in beweging zijn en vaak van werkhouding wisselen. Design: Blum & Balle A/S


RBM 500

De RBM 500 is een flexibele bureaustoel die geschikt is voor het onderwijs en de kantooromgeving, waarbij meerdere mensen gebruik maken van dezelfde stoel. De stoel is uitnodigend door de afgeronde vormen en comfortabele kussens. De ronde zitting én rugleuning zijn karakteristiek voor deze stoel. De stoel is ergonomisch ontworpen voor optimaal zitcomfort. Hij is eenvoudig te verstellen in uw favoriete zitstand.