Boss Design, opgericht in 1983, is in Groot-Brittannië marktleider op het gebied van kwalitatief zitmeubilair, stoffering en tafels. In een markt waarin hoogwaardig design een grote rol speelt, heeft Boss Design voortdurend wereldwijd succes.

Het bedrijf heeft een voorbeeldfunctie in de markt en blijft zichzelf ontwikkelen om een intelligent en vernieuwend productportfolio te kunnen garanderen, ook met het oog op duurzaam en verantwoord ondernemen.

Boss Design heeft wereldwijd meer dan 200 werknemers in dienst en een ruime ervaring in het verbeteren van de zakelijke omgevingen van haar klanten, door het bieden van keuze, betrouwbaarheid en een uitstekende service.

Het merk Boss Design is wereldwijd succesvol.  De uitzonderlijke focus op het vlak van vernieuwing en productontwerp heeft dit mogelijk gemaakt.  Dankzij het bijzonder uitgebreide assortiment stofferingen en functioneel zitmeubilair, blijft zitmeubilair van Boss Design voorop lopen op designgebied en kunnen zij altijd voldoen aan de meubelwensen van onze klanten.

Boss Design zitmeubilair onderscheidt zich van anderen door producten op maat te bieden.

Bezoek de webshop voor alle Boss Design producten