Het doel van de ontwerpers van de ergonomische ONGO balanskrukken is eenvoudig en uitdagend tegelijk: Spelenderwijs en ongemerkt beweging in het leven van mensen brengen. Deze kruk helpt mensen op ontspannen wijze hun productiviteit en welzijnsgevoel te verhogen. Het gebruik van de ONGO Classic levert bij uitstek voordeel voor de ruggenwervel op en stimuleert de bloedsomloop. Het tijdloze design en het gebruik van hoogwaardige materialen maken dat u in alle opzichten lang kunt genieten van de zitoplossingen van ONGO.

De kogelbaan in de balansvoet is niet alleen een leuk stijlelement, maar heeft ook een belangrijke ergonomische functie. Door het meegeleverde balletje in deze kogelbaan te plaatsen kan men allerlei gezondheidsoefeningen doen met de ONGO, waarbij de bewegingen van het balletje een integraal onderdeel vormen.

Waarom actief zitten met ONGO?

  • Biedt meer beweging en gezondere houding
  • Stimuleert en versterkt de rugspieren
  • Activeert het metabolisme en bevordert bloedcirculatie
  • Is lichtgewicht en veelzijdig
  • Bevordert motivatie en productiviteit
  • Leuk om te gebruiken en ook ideaal voor thuis
  • ONGO staat bekend om kwaliteit gemaakt in Duitsland

 

ONGO School
Onze lichamen zijn gemaakt om te bewegen. Hetzelfde kan worden gezegd als het gaat om de hersenen. Dit brengt ons tot de essentie van de ONGO School: Speciaal voor het onderwijs ontworpen, bevordert het beweging tijdens het zitten. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door het gebruik van een afgeronde voet en de eliminatie van een rugleuning.ONGO School is verkrijgbaar in vier formaten en verschillende frisse kleuren, waarmee het een bijzonder vrolijke toevoeging is aan ieder klaslokaal.

 

 

ONGO Classic
Veel van het moderne leven vindt plaats in een zittende positie – hoewel het menselijk lichaam is ontworpen voor beweging. De ONGO creëert een evenwicht tussen deze ogenschijnlijk tegenstrijdige behoeften.
De innovatie: de kogelbaan ingebouwd in de voet van de ONGO Classic geeft akoestische terugkoppeling op elke beweging. Als je de bal hoort bewegen weet je dat je de goede richting op ‘beweegt’. 
De reguliere ONGO is geschikt voor standaard tafelhoogtes. De lange ONGO is ontworpen voor het groeiende aantal bureaus met verstelbare hoogtes. Het is tijd om afscheid te nemen van ongezonde gewoonten op de werkplek.

 

 

 

ONGO Roll
De ONGO Roll komt in twee hoogtevarianten : standaard (52-63 cm). En hoge versie (59-77 cm). Een hydraulische veer zorgt voor een gemakkelijke hoogteverstelling. Dit maakt de Roll ideaal voor een verscheidenheid aan rollen: in het kantoor, fabriek, het ziekenhuis of thuis. Beide hoogtes zijn verkrijgbaar in zwart of wit. De ergonomisch gebogen zitbank wordt geleverd in 40 soorten bekleding. De ONGO®Roll is ook verkrijgbaar met een zadel stoel, optioneel met een kussen in drie kleuren.

 

 

 

ONGO® Stand ONGO-STAND 1

ONGO Stand
De ONGO Stand ondersteunt mensen die hebben gerealiseerd dat het gezonder en productiever is om hun werk staand uit te voeren. Het ondersteunt ook degenen die vanwege hun werk lange perioden moeten staan, ondersteuning geven zonder de flexibiliteit te beperken. De vorm van de zitting werd gekozen op basis van ergonomische eisen, zodat de gebruiker zowel comfortabel kan zitten en leunen. De positie en helling van de zitting is optimaal aan de werkomstandigheden aan te passen, de middelste kolom is niet stijf maar flexibel gemonteerd in de basis.
De ONGO®Stand is eenvoudig aan te passen aan de ideale hoogte met een hydraulische lift. De stoel is verkrijgbaar in zwart of wit. Een optionele zitkussen in diverse kleuren en materialen kan worden bevestigd aan de zitting en is gemakkelijk te vervangen. Dit maakt de ONGO Stand geschikt voor vele toepassingen zoals de fabriek, het kantoor, receptie of thuis.

 

 

 

 

Bezoek de webshop voor alle ONGO producten