Viasit is een Duitse bureaustoelen fabrikant van duurzaam ergonomisch design georiënteerd zit-meubilair.

Viasit bureaustoelen, bezoekersstoelen,  conferentiestoelen.

Viasit bureaustoelen zijn enorm populair. Bij ons  vindt u de zeer uitgebreide collectie van de Duitse bureaustoelen fabrikant Viasit. Met de serie Viasit Linea in al zijn toepassingen. Linea NPR,  Linea Netweave,  Linea 3D . Nieuw is serie Impulse van designer Ralf Umland, een modulaire serie met een markant design met een geweldig zitcomfort. Succes volle stoelen die vele tests doorstaan hebben en voldoen aan de huidige geldende normen in Nederland en Europa.

Bureaustoelen van Viasit in modern design. 

De design serie  Scope van ontwerper Martin Ballendat. Zowel de bureaustoel als de bezoekers stoelen zijn een lust voor het oog en hebben een super zitcomfort.

Ook de serie Scope voldoet aan alle normen en is vele malen bekroond met prijzen op het gebied van design en goed ontwerp.

De vele modellen waaronder de Linea, Scope Linea NPR, Repend en de Impulse van deze Duitse bureaustoelen fabrikant Viasit staan in onze showroom waar U ze uitgebreid kunt testen.

Indien U andere kleuren en/of stoffen wenst informeer naar de mogelijkheden. Stofcollecties van Viasit zijn o.a.: Camira, Kvadrat, Gabriel.

Wij helpen U graag bij het maken van de juiste keuze.

Bezoek de webshop voor alle Viasit stoelen

 

 

Bekijk de gebruiksaanwijziging van de verschillende modellen op Youtube: