Viasit is een Duitse bureaustoelen fabrikant van duurzaam ergonomisch design georiënteerd zit-meubilair.

Viasit bureaustoelen, bezoekersstoelen,  conferentiestoelen.

Viasit bureaustoelen zijn enorm populair. Bij ons vindt u de zeer uitgebreide collectie van de Duitse bureaustoelen fabrikant Viasit. Met de serie Viasit Linea in al zijn toepassingen. Linea NPR,  Linea Netweave,  Linea 3D . Nieuw is serie Impulse van designer Ralf Umland, een modulaire serie met een markant design met een geweldig zitcomfort. Succes volle stoelen die vele tests doorstaan hebben en voldoen aan de huidige geldende normen in Nederland en Europa.

Bureaustoelen van Viasit in modern design. 

De design serie  Scope van ontwerper Martin Ballendat. Zowel de bureaustoel als de bezoekers stoelen zijn een lust voor het oog en hebben een super zitcomfort.

Ook de serie Scope voldoet aan alle normen en is vele malen bekroond met prijzen op het gebied van design en goed ontwerp.

De vele modellen waaronder de Linea, Scope Linea NPR, Repend en de Impulse van deze Duitse bureaustoelen fabrikant Viasit staan in onze showroom waar U ze uitgebreid kunt testen.

Indien U andere kleuren en/of stoffen wenst informeer naar de mogelijkheden. Stofcollecties van Viasit zijn o.a.: Camira, Kvadrat, Gabriel.

Wij helpen U graag bij het maken van de juiste keuze!

Viasit Toleo

Dat Toleo een sterk karakter heeft, blijkt op het eerste gezicht uit de opvallende rugleuningsteun. Deze heeft een extra torsiemobiliteitsdimensie gekregen die een nieuw hoofdstuk opent in het 3D zitten. Met de Toleo heeft Martin Ballendat een ergonomisch en economisch overtuigende oplossing in de geest van de tijd gecreëerd.

Bekijk de Viasit Toleo in onze webshop

Viasit Toleo


 

Viasit Drumback

De Drumback heeft geen stoffering of netrug, maar combineert de voordelen van de twee basismogelijkheden. Het ontwerpidee was, de bespanning – net als een trommelvel – over een rugdeel van polypropyleen te spannen. Het luchtige zitcomfort van een netweave rugleuning in combinatie met de stabiliteit van een doorlopende rugschaal, samengevoegd in een frisse en moderne uitstraling.

Bekijk de Viasit Drumback in onze webshop


Viasit Linea

De Linea belichaamt de Viasit-deugden zoals bijna geen andere stoel dit doet: Kwaliteit, ergonomie, made in Germany. Bovendien is de stoel het “vlaggenschip” van een grote Linea-vloot bestaande uit kantoor-, bezoekers- en conferentiestoelen en stoelen voor speciale toepassingen. Hier blijft geen uitvoeringswens onvervuld.

Bekijk de Viasit Linea in onze webshop


Viasit Impulse

Ontwerper Ralf Umland ontwikkelde in samenwerking met het Viasit R & D team het concept Impulse en is met nadruk gebaseerd op een modulair systeem met strakke lijnen, praktische functionaliteit en geïntegreerde ergonomische kwaliteiten. Het resultaat is een perfect doordacht programma, bestaande uit zowel hoogwaardige ergonomische bureaustoelen als zitoplossingen voor vergaderen wachtruimtes, bekroond met internationale design- en ergonomieprijzen. Geef uw werkzaamheden een nieuwe Impulse !

Bekijk de Viasit Impulse in onze webshop


Viasit F1

De F1 biedt vele mogelijkheden voor individuele instellingen, die het werk aan uw werkplek tot een genot maken. De moderne ergonomische uitrusting wordt bij de F1 gekoppeld aan een keuze uit twee rugleuningen met verschillende hoogten en een transparante netweave rugleuning, afgerond met een rijk scala aan meubelstoffen en kleuren voor uw eigen persoonlijke touch op kantoor.

Bekijk de Viasit F1 in onze webshop

 


Viasit Newback

Minimize to the max: De Newback is er trots op nauw verwant te zijn aan de meermaals bekroonde “Drumback” van Viasit. Het handelsmerk is de verfijnde organisch gevormde en duurzame rugleuning. De optionele neksteun gaat daarnaast meesterlijk over in de rugleuning.
Een ergonomische, duurzame draaistoel die er fantastisch uitziet en het werken achter de werkplek tot een dagelijks plezier maakt.

Bekijk de Viasit Newback  in onze webshop

 


Viasit Scope

De toekomst is hier, de toekomst is Scope. In samenwerking met ons research en development team en de gerenommeerde ontwerper Martin Ballendat, hebben we met de Scope een nieuw dynamisch en ergonomisch zitconcept gecreeërd, wat een diversiteit aan innovatieve stoelen heeft opgeleverd.
Scope brengt een nieuwe dimensie van bewegen, ondersteuning en comfort bij de gebruiker. De rugleuning maakt het mogelijk zowel naar links als naar rechts over een verticale as te bewegen in harmonie met de bewegingen van de gebruiker.

Bekijk de Viasit Scope in onze webshop

 


Viasit Coloq

De modules van het Coloq programma maken het u mogelijk eenvoudig ideeën op te doen en op een ontspannen manier naar elkaar te luisteren. Coloq is licht en handzaam en dankzij de greeplussen eenvoudig te verplaatsen. Coloq kan in iedere stof uit de Viasit collectie gestoffeerd worden.

Bekijk de Viasit Coloq in onze webshop

 


Viasit Com4Lounge

Het Com4lounge-programma omvat krukken, ligstoelen, fauteuils en banken, aangevuld met bijpassende salontafels. Allemaal gemaakt van de beste materialen, met hoogwaardig vakmanschap in Duitsland.

Bekijk de Viasit Com4Lounge fauteuil in onze webshop


Viasit Organic Link

Organic Link is een modulair systeem. Drie basiselementen kunnen lineair worden gecombineerd tot zitbanken van een willekeurige lengte.
Optionele achterwand-elementen schermen de open ruimte visueel en akoestisch af. Organic Link is de passende oplossing voor het vormgeven van plekken om je terug te trekken, van ontmoetingsplaatsen voor teams tot elegante wachtkamers.

Bekijk de Viasit Oranig Link in onze webshop


Viasit Cloonch

Cloonch houdt je zachtjes in beweging, bevordert de bloedcirculatie en versterkt je spieren. Je bent niet gespannen en voelt je overal beter op je gemak. Het is bijzonder geschikt voor gebruik op hoge tafels en in hoogte verstelbare bureaus.

Zitting voorzien van vormschuim
In hoogte verstelbaar d.m.v. veiligheidsgaslift
Stabiele pendelvoet

Bekijk de Viasit Cloonch in onze webshop

 

 

 

 

 

 

 

 

Bekijk de gebruiksaanwijziging van de verschillende modellen op Youtube: