Herman Miller Aeron is 25 jaar.

Sinds het debuut van de Aeron in 1994 hebben ze bij Herman Miller heel wat meer geleerd over hoe ze mensen het beste kunnen ondersteunen in de verschillende houdingen die ze aannemen gedurende de werkdag. Hoewel zijn iconische vorm grotendeels ongewijzigd is gebleven, is de Aeron-stoel van onder tot boven opnieuw ontworpen om beter aan te sluiten op het werk van vandaag de dag.

Met updates zoals een verfijnder bewegingsmechanisme, instelbare PostureFit SL en 8Z Pellicle-suspensie, presteert de Aeron slimmer dan ooit tevoren – zodat u dat ook kunt.
De meest iconische bureaustoel van de afgelopen decennia, maar ook de meest gewaardeerde bureaustoel voor office professionals.

Heeft u altijd al de wens gehad om te investeren in één van de allerbeste bureaustoelen ter wereld? Dan maken we het bij Bowerkt nu wel heel aantrekkelijk.

Besluit u om te kiezen voor een Herman Miller Aeron bureaustoel?
Dan profiteert u van een extra aantrekkelijke jubileumkorting!

  • Nieuw

  • Uitvoering : Full Option

  • 12 Jaar garantie

  • Gratis geleverd

 

Direct profiteren van deze aanbieding!

Tijdens de looptijd van onze jubileum-actie een Herman Miller Aeron bureaustoel aangeschaft? Wij verloten onder de kopers een schitterende vaas met een prachtig kunstbloemen-boeket. Dit boeket heeft een waarde van maar liefst €250,00. Dat is niet alleen heerlijk zitten op de nieuwe Herman Miller Aeron, maar zorgt ook nog eens voor een fraai uitzicht van achter het bureau.