Herman Miller bureaustoelen collectie compleet in onze showroom

De complete Herman Miller collectie is uitgebreid uit te testen in ons vernieuwde kantoorlab. Uiteraard kunt u hier ook terecht om de stofkaarten en kleurstalen eens in het echt te bekijken.

 

Aeron
Hoewel zijn iconische vorm grotendeels ongewijzigd is gebleven, is de Aeron-stoel van onder tot boven opnieuw ontworpen om beter aan te sluiten op het werk van vandaag de dag. Ze deden dit op basis van het meest recente onderzoek met betrekking tot de wetenschap van het zitten en ontwikkelingen in materialen, productie en technologie. De Aeron B versie is geschikt voor personen tot en met 147 kg. De Aeron C is geschikt voor personen tot en met 158 kg. Download hier een illustratie over de verschillende maten.

Direct naar de shop

 

Celle
Celle-bureaustoelen en krukken delen hetzelfde betrouwbare, robuuste ontwerp waardoor ze geschikt zijn voor een grote diversiteit van mensen en omgevingen. Kenmerkend voor beide is de Cellular Suspension, een zeer geavanceerd systeem van polymeercellen en -lussen die ondersteuning bieden en op de verschillende delen van het lichaam reageren. De Celle is getest door personen tot en met 136 kg.

Direct naar de shop

 

Cosm
Ga in een Cosm zitten en u zou zomaar kunnen vergeten dat u überhaupt in een stoel zit. Het doordachte ergonomische design reageert onmiddellijk op uw lichaam, beweging en houding, en biedt een natuurlijke balans en volledige ondersteuning. De automatische Harmonic Tilt van Cosm, de Intercept-suspensie en het flexibele frame werken samen om u een gevoel van gewichtloosheid te geven.

Direct naar de shop

 

Embodyembody
Embody begon met het erkennen van een probleem waar nog geen oplossing voor bestond: het gebrek aan fysieke harmonie tussen mensen en hun technologie. Door teveel tijd kwijt te zijn aan de interactie met diverse apparaten waarbij je alleen de vingers gebruikt, kun je stijf en moe worden omdat onze lichamen gemaakt zijn om te bewegen. Met Embody wilden ontwerpers Bill Stumpf en Jeff Weber dit probleem aanpakken. De Embody is geschikt voor personen tot en met 136 kg.

Direct naar de shop

 

Keynkeyn
De Keyn stoelenlijn is een reeks vergader- en bijzetstoelen die reactieve beweging en direct comfort bieden. Het ontwerp van de Londense firma forpeople gebruikt vier belangrijke onderdelen voor het creëren van elk model in de groep, zodat elke stoel dezelfde visuele aantrekkingskracht behoudt. Voor extra comfort reageert de CradleFlex-beweging van Keyn op veranderingen van houding door tot 10 graden te kantelen.

Direct naar de shop

 

Lino
Lino biedt wetenschappelijk ondersteund comfort en een breed scala aan esthetische opties voor uw werkplek of thuis. De voorgevormde zitting van Lino werkt samen met de hoogwaardige Duo-suspensie voor totale ondersteuning van de wervelkolom. De ademende suspensie heeft een geïntegreerde ondersteuning voor de rug dankzij een composiet van verschillende draadspanningen.

Direct naar de shop

 

Mirra 2
Ondersteuning voor zitbeweging start met een flexibele, maar goed ondersteunende stoel die uw lichaam vrij en natuurlijk laat bewegen. De lus-rugleuning van de Mirra 2 biedt beweegbaarheid, waardoor u zich kunt uitrekken en iets boven u kunt pakken, terwijl de Harmonic 2 tilt voor een soepel en gebalanceerd gevoel zorgt wanneer u achterover leunt. De Mirra 2 is geschikt voor personen tot en met 159 kg.

Direct naar de shop

 

Saylsayl
Dankzij de 3D Intelligent rugleuning met bespanning van de Sayl kunt u bewegen en uitstrekken, wat een gezonde balans oplevert tussen ondersteuning en bewegingsvrijheid. De elastomeerdraden van de ophanging in de rugleuning variëren in dikte en in spanning, waardoor ze meer ondersteuning bieden in de transitiegebieden langs de ruggengraat en minder op andere plekken, zodat u onbelemmerd in de stoel kunt bewegen. De Sayl is geschikt voor personen tot en met 158 kg.

Direct naar de shop

 

setuSetu
Dankzij materiaalinnovaties hebben Setu-stoelen hun unieke combinatie van kracht en flexibiliteit gekregen. De Kinematic Spine gebruikt twee soorten polypropyleen om de weerstand te regelen wanneer u achterover leunt. Het buigt en beweegt met elke beweging mee, zodat het reageert op de natuurlijke beweging van uw lichaam. Met de Setu-fauteuil kunt u uw ideale leunpositie kiezen zonder ook maar één verstelling te doen. De Setu is geschikt voor personen tot en met 130 kg.

Direct naar de shop

 

Verus
Verus zet een nieuwe standaard voor betaalbare bureaustoelen. Efficiënt ontworpen en ontwikkeld op ergonomische stabilisering en ondersteuning, biedt hij mensen zowel korte- als langetermijncomfort, voor een even comfortabele prijs.
Met een ingetogen, veelzijdig design in een reeks van kleuren en stoffen en opties voor een suspensie- en TriFlex-rugleuning, sluit de Verus zich met gemak bij iedere esthetiek aan.

Direct naar de shop