Blijf in beweging met de Köhl air-seat. Goed zitten is bewegend zitten.

Voor meer beweging bij het dagelijks zitten is er de KÖHL AIRSEAT, met een in de zitting geïntrigeerd 2-kamer luchtkussen, welke individueel instelbaar is. De KÖHL AIR-SEAT zorgt voor multidimensionale microbewegingen en traint door frequente spanningswisseling ook de dieper liggende rugspieren. Het uitbalanceren van de KÖHL AIR-SEAT door lichte laterale kanteling van het bekken activeert de spieren en optimaliseert de zithouding.

 

Beter voor uw gezondheid en prestaties

De KÖHL® AIR-SEAT zorgt voor multidimensionale microbewegingen en traint door frequente spanningswisseling ook de dieper liggende rugspieren. Het uitbalanceren van de KÖHL® AIR-SEAT door lichte laterale kanteling van het bekken activeert de spieren en optimaliseert de zithouding. Het systeem is daarbij zo ontworpen dat het de gebruiker ondersteunt, maar overmatig “schommelen” voorkomt en daarmee in alle bewegingsrichtingen stabiliteit garandeert. Door een zeer gebruiksvriendelijk ventiel is de luchtdruk van de KÖHL® AIR-SEAT eenvoudig met een drukknop in te stellen op de persoonlijke gewenste beweging en lichaamsgewicht van de gebruiker.

De KÖHL® AIR-SEAT is volledig in de zitting geïntegreerd en heeft het voordeel dat het ook naderhand zonder gereedschap in bestaande modellen zoals SELLO®, ANTEO® en AUREO® kan worden toegepast. Dankzij de Clip-zitting is het een snelle omwisseling door een eenvoudige handeling.

Enkele voordelen van de Köhl air-seat zijn:

  • Betere voeding van de tussenwervelschijven
  • Trainen van de rugspieren
  • Verhoogd comfort vanwege individuele instelbaarheid
  • Direct verlichting bij rugklachten door microbewegingen
  • Preventie van rugproblemen

Bezoek onze webshop en configureer een Köhl stoel met Airseat!