Veel bedrijven en organisaties willen hun kantoor modern en efficiënt inrichten volgen de laatste normen en wensen om het de medewerkers naar de zin te maken. De juiste balans van de werkomgeving voor overleg, loungen, concentratiewerkplekken, ontmoeten, presenteren en in een juiste kleur en materiaal verhouding. Hierdoor creëer je de juiste sfeer voor de verschillende werkzaamheden. De productiviteit van de medewerkers in het algemeen staat hierbij voorop. De efficiency van de verschillende taken en werkzaamheden is zeer divers geworden en vragen om de juiste werkomgeving. De rol die de kantoorinrichting hierin speelt wordt steeds groter en ook de daarmee gepaard gaande investeringen.

De juiste kantoorinrichting levert profijt op voor alle partijen, zowel de werkgever als de werknemers.

Echter wat doen we als de budgetten niet toereikend zijn? Of wanneer we de euro’s aan andere middelen willen of moeten investeren?

Het leasen van een complete of een gedeelte van de kantoorinrichting is een overweging ten opzichte van koop.

De pluspunten zijn dat u al direct gebruik kunt maken van de juiste inrichting voor uw bedrijf of organisatie met alle daarbij horende voordelen.

In onze lease calculator kunt u direct uw maand bedrag berekenen op basis van de door uw gewenste investering voor uw nieuwe kantoorinrichting.

De financiële afwikkeling loopt via de DLL groep, onze partner!

De volledige technische ondersteuning en support is en blijft bij Bowerkt. Hiermee is de werking van uw nieuwe kantoor gewaarborgd zodat u de zaken kunt doen die uw bedrijf uniek en succesvol maken.

Klik hier voor de lease calculator.

Heeft u vragen? Stel ze ons gerust wij helpen u graag.