Het Mikomax Nest zit/sta bureau is o.a. opgebouwd uit een centrale voorwand en twee zijpanelen. Deze zijpanelen zijn leverbaar in de kleur wit of antraciet. De centrale voorwand (wit of antraciet melamine) kan aan beide zijden worden gestoffeerd of bekleed worden met kurk. Er is keuze uit 35 verschillende stofkleuren. De poten van deze fraaie zit/sta werkplek zijn vervaardigd uit massief naturel eiken.

Het bureaublad bestaat uit 3-laags honinggraad board met een totale dikte van 38mm. De boven- en onderlaag zijn beide 8mm dik en afgewerkt met wit of eiken naturel melamine. Het bureaublad is standaard voorzien van een uitsparing ten behoeve van het kabelmanagement. De rand van het bureaublad is met lasertechnologie afgewerkt en daardoor zeer fraai.

De centrale voorwand bestaat uit een kern van 8mm dik spaanplaat plus een 3mm foam-laag welke gestoffeerd kan worden of bekleed met kurk. De ombouw is van gemelamineerd spaanplaat 18mm en 25mm dik waarvan de randen zijn afgewerkt met gelaserde kantenband (ABB) of PUR technologie (ANN). De zijpanelen zijn 25mm dik en hebben een melamine oppervlak. De zijpanelen zijn geplaatst op massief eiken poten.

Wees er snel bij, want voor je het weet is de actie afgelopen!

Bekijk de Nest actie op onze webshop