Door de huidige situatie in Nederland, België en de rest van de wereld is op dit moment thuiswerken een van de normaalste zaken geworden. Helaas betekent dat ook voor vele aan de keukentafel, eettafel of bar te moeten gaan werken. Niet de ideale situatie natuurlijk en al helemaal niet voor uw lichaam. Op den duur kunt u hier lichamelijke klachten aan over houden. Om dit te voorkomen heeft u een juiste bureaustoel nodig en uiteraard ook een bureau dat u op uw lichaamslengte kunt instellen. Zeker als u een langere tijd thuis aan het werk bent is dit aan te raden. Wij bieden producten aan via onze webshop die snel of uit voorraad geleverd kunnen worden in deze bijzondere tijd.

Onze showroom is geopend met inachtneming van de RIVM-maatregelen. In onze showroom kunt u de producten uitproberen voordat u over gaat tot aankoop. Wellicht dat u eerst eens op een bureaustoel gezeten wil hebben voordat u weet of de stoel aan uw eisen voldoet. Of u komt langs omdat u een bureau wenst te zien. Een afspraak maken kan per mail of telefonisch. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

Bezoek onze webshop eens om te zien wat alle mogelijkheden zijn en wat wij te bieden hebben. Uiteraard helpen wij u graag om uw thuiswerkplek compleet te maken en naar uw wensen samen te stellen. Bij ons staat een goede werkplek hoog in het vaandel.

Voorkom rug, nek en schouderklachten en investeer in uw gezondheid en in een verstelbare bureaustoel en tafel. Meer informatie of advies nodig? Wij helpen u graag!

Voorraadstoelen:

Bureaustoelen - Direct uit voorraad leverbaar

 

Snel leverbare stoelen:

Bureaustoelen - Snel leverbaar assortiment

 

Stoelen uit de outlet:

Bureaustoelen - Producten uit onze outlet

 

Snel leverbare tafels:

Tafels en bureaus - Snel leverbaar assortiment

 

Tafels uit de outlet:

Tafels & bureaus - Producten uit onze outlet

 

Snel leverbare elektrische tafels:

In hoogte verstelbare tafels - Snel leverbaar assortiment