Vacature Commercieel medewerker Binnendienst – Bowerkt B.V

Bowerkt is een groothandel in kantoor- en projectmeubilair met relaties in het binnenland en buitenland. Daarnaast hebben we een webshop, waarmee we zowel particuliere als zakelijke markt mee bedienen. Door de groei in beide onderdelen zijn we op zoek naar een creatieve en ambitieuze duizendpoot.

In deze functie verzorg je de uitvoerende en coördinerende werkzaamheden ter ondersteuning van de sales. Je ontvangt bezoekers in de showroom en maakt hen wegwijs in de dynamische wereld van de kantoor- en projectinrichting. Je bent verantwoordelijk voor de afhandeling van de orders en hebt hiertoe een intensief contact met al onze klanten. Daarnaast behoort het tot je werkzaamheden om vragen vanuit de markt, maar ook vanuit onze webshop via mail, telefoon te beantwoorden. Je brengt offertes uit en weet deze tot orders om te zetten. Je hebt een flexibele en klantgerichte instelling. Verder behoort het tot je taken om de orders verzendklaar te maken en het controleren en inboeken van binnengekomen goederen.

Wat verwachten wij van jou?

  • een afgeronde MBO-opleiding
  • je kunt zelfstandig werken
  • je bent commercieel ingesteld
  • je neemt initiatief
  • je beheerst de Engelse en Duitse taal
  • je houdt van afwisseling in je baan

Wat bieden wij jou?

Bowerkt biedt een commercieel binnendienst medewerker een afwisselende functie in een dynamische en inspirerende werkomgeving. Wij willen dat onze mensen werken vanuit hun eigen kracht, zich prettig voelen en goed kunnen (samen)werken. Collegialiteit, flexibiliteit en een ontspannen werksfeer staan hierbij centraal. Door de informele cultuur is er bij Bowerkt genoeg ruimte voor persoonlijke aandacht en ambitie.

Contact

Is deze functie helemaal op jouw lijf geschreven en wil je fulltime bij ons komen werken, stuur dan je sollicitatie voorzien van CV vóór 30 mei 2018 naar Bowerkt B.V., t.a.v. Dhr. W. Buijs,
Dommelstraat 70, 5347 JL OSS, of per mail naar : info@bowerkt.nl

Voor vragen kun je tevens contact met Wolke Buijs opnemen op telefoonnummer 0412 – 627111