Viasit complete bureaustoelen collectie

Het nieuwe Viasit Businesspoint in ons kantoorlab is dé plek om de complete collectie van Viasit uitgebreid te bekijken en te proefzitten.  De stoffenwand en aanwezige boeken met kleurstalen geven u de mogelijkheid om alle mogelijke kleuren rustig te beoordelen. Wij helpen u graag verder in onze showroom!

 

Impulse
De complete productfamilie van de collectie Impulse is gebaseerd op een modulair concept voor de individuele configuratie van uw draaistoel. Verschuifbare zitting, automatische zittingshoekverstelling en onderrugsteun vormen samen met het aluminium voetkruis, de neksteun en de verschillende armleuningen een groot aantal opties waaruit u uw Impulse kunt samenstellen.

Direct naar de shop

 

Klikit
De Klikit heeft een slank en gevormd frame uit gebogen draadstaal, De zitting en de rugleuning kunnen gemakkelijk en eenvoudig worden ingeklikt, vandaar de naam Klikit. De heldere en slanke lijnen verraden de Italiaanse roots en bepalen de vormgeving van het model. Klikit kan worden uitgerust met een gestoffeerde of kunststof rugleuning. Voor nog meer comfort kunnen er slanke armleuningen worden geplaatst. Het aluminium voetenkruis zorgt voor extra stabiliteit.

Direct naar de shop

 

viasit_linea-bowerktLinea
De draaistoel van de designserie linea – ons succesmodel- met zijn heel speciale ergonomie en individueel rugdesign maakt flexibel en ontspannen werken mogelijk. Met de verschillende bedieningsfuncties, zoals de rugtegendrukinstelling en de hendel voor het verstellen van de breedte van de armleuning, kunt u de linea individueel aanpassen aan uw lichaam en uw lievelingspositie.

Direct naar de shop

 

 

Pure
Luxueus en tijdloos. pure is de klassieke conferentiedraaizetel uit het huis viasit. Strakke lijnen, een hoge verwerkingskwaliteit en beste zitcomfort maken de pure tot de optimale keuze voor de besprekingskamer. En de pure verlegt grenzen: zijn decente look en de hoogwaardige materiaalkeuze verlenen aan de pure een heel bijzondere, tijdloos-elegante touch.

Direct naar de shop

 

Re-Pend
Voor actief werken in een groep hebben we stoelen nodig die kunnen rijden, draaien en dynamische bewegingen naar achteren en naar voren mogelijk maken. re-pend bereikt dit door zijn slimme pendelconcept en lichte en subtiele design.
re-pend heeft geen complexe technologie nodig. De slimme positie van het draaipunt maakt het mogelijk om de volledige beweging te realiseren door middel van niet meer dan een ingebed gelegeerd gevulkaniseerd rubber.

Direct naar de shop

 

 

Scope
De draaistoel scope bekoort met zijn concept van de geïntegreerde functies: Tien individueel verstelbare bedieningsfuncties zijn gebruiksvriendelijk en passend geïntegreerd in de stoel. Zij het basics zoals de verstelling van de stoelhoogte of vergrendeling van de ruginclinatie of zijn het  special-features zoals de instelling van de veerkracht of lendenverstelling – zijn multifunctionaliteit laat de scope draaistoel gegarandeerd bevorderen tot uw persoonlijke lieveling. Met de collection scope hebben we een zeer innovatieve productlijn met richtinggevende ergonomische en vormgevende eigenschappen gecreëerd.

Direct naar de shop

 

 

Toro
De Toro 24 uurs bureaustoel van Viasit reageert flexibel op de stijgende eisen en langere werktijden in het alledaagse, maar misschien wat hectische bureauleven. Door de 12 afzonderlijke instelbare bedieningsfuncties kunt u de bureaustoel volledig naar uw lichaam aanpassen.De stoel heeft een relax-synchroonmechaniek met zijdelingse veerkracht instelling en een bijzonder brede openingshoek van wel 20 graden, vergrendelbaar in 11 posities. Standaard kunt u de zitdiepte van de Toro 24 uurs bureaustoel instellen. Omdat deze bureaustoel gemaakt is voor het 24 uurs werk- en kantoorleven is de stoel opgevuld met hoogwaardige comfort-schuimbekleding in de rugleuning en een zakveerkern in de zitting. De stoel wordt bekleed met een hoogwaardige 24 uurs bekleding of 24 uurs kwaliteit leer.

Direct naar de shop