Klik op de onderstaande drie afbeeldingen voor de bijzondere Herman Miller
aanbiedingen voor uw thuiskantoor (Laptop Stand , Cubert, Lolly en Ollin).

Krijg ideeën en inspiratie om een productief thuiskantoor te maken. We zijn er om iedereen te helpen om in contact met elkaar te blijven, te focussen en zich betrokken te voelen tijdens het thuiswerken, om zo veilig te blijven gedurende deze wereldwijde coronacrisis.

Kijk bij onze ideeën, inspiraties en onze producten van wereldklasse om van het thuiswerken een zo goed mogelijke ervaring te maken.

Herman Miller Embody


De Herman Miller Embody is een bureaustoel die is ontworpen in samenwerking met een team van artsen. Dit is een stoel waarvan de belangrijkste focus is om je vrij van rugpijn te houden als je meer dan vier uur per dag zit. Bewegen is de sleutel tot een goede gezondheid. De Herman Miller Embody bureaustoel beweegt met het lichaam mee. Iedereen praat over het belang van het kopen van een stoel met een goede lendensteun, maar als de stoel niet bij je past, doet hij waarschijnlijk meer kwaad dan goed. De kunst van het ontwerpen en de wetenschap van zitten zijn perfect samengekomen in de vorm van de Embody.

Bekijk de Embody op de webshop

De Sayl stoel is geïnspireerd door het ontwerp van hangbruggen, constructies die maximaal presteren met een minimum aan materialen. De stoel bevat bevat geen PVC en 93% van het materiaal dat erin is verwerkt kan worden gerecycled. De Sayl stoel heeft diverse prijzen gewonnen zoals de Interior Design Award voor de ‘Beste zitplaats voor werkplekken’ en Interior Design’s ‘Best of Year Product’-prijs in de categorie ‘Zitplaatsen. Een goed ontwerp, gezonde ondersteuning en waar voorje geld zijn altijd aantrekkelijke functies, en de Herman Miller Sayl heeft ze alle drie. Net als op alle producten van Herman Miller krijg je op de Sayl stoel maar liefst 12 jaar garantie.

Bekijk de Sayl op de webshop

Herman Miller Aeron

Twee decennia aan technologische en ergonomische verbeteringen zijn in de Aeron stoel verwerkt. Acht verschillende zones van spanning leveren uitstekende ergonomische ondersteuning. De ademende bekleding werkt temperatuur regulerend en is daardoor comfortverhogend. Alle verbeteringen in de Aeron ‘Remastered’ werken samen om de menselijke vorm zo goed mogelijk te ondersteunen. Net zoals veel andere bureaustoelen heeft de Aeron de mogelijkheid om achterover te kantelen. Het mechanisme dat de eerste Aeron had, is hierbij volledig opnieuw ontwikkeld. Het resultaat: een stoel die je voor uiteenlopende taken voldoende steun geeft, zonder dat je je er van bewust bent.

Bekijk de Aeron op de webshop

Na acht jaar onderzoek en ontwikkeling komt Herman Miller met de Cosm stoel, een zelfaanpassende werkstoel die het giswerk wegneemt bij het vinden van de meest comfortabele en gezonde positie. De meeste stoelen vereisen veel aanpassingen om de perfecte pasvorm en het comfortniveau te vinden, maar dat is niet het geval met de Cosm. De doorlopende vorm van de ophanging  versus een afzonderlijke zitting en rug  past zich direct aan elke gebruiker aan en blijft constant in contact met de rug, wat totale ondersteuning

Bekijk de Cosm op de webshop