Over Bowerkt

Wat is Bowerkt?

Wilt u alle zorg uit handen geven als het gaat om de inrichting van uw kantoor? Kies dan voor bowerkt®. U belt ons en wij komen naar u toe. Ook bent U van harte welkom in ons Kantoorlab. We luisteren, adviseren en inventariseren samen. Uw inrichtingsvraagstuk is onze missie. We nemen graag écht alle zorgen uit handen.

Vanuit de verschillende disciplines gaan wij voor u aan de slag. Van ontwerp tot realisatie en aftersales. One-stop shopping dus. Makkelijk en efficiënt. Binnen gestelde budgetten en met transparante communicatie. Toonaangevend en inspirerend. Van meubels tot accessoires, van verlichting tot vloerbedekking en van planning tot oplevering. De beste werkomgeving regel je met Bowerkt!

Viasit Businesspoint @ Kantoorlab Bowerkt


Hoe Bowerkt?

Geen mens is hetzelfde en elke branche is anders. Modern, hip, degelijk, flexibel, eigentijds: elke kantooromgeving heeft z’n eigen vibe. Kleuren zijn daarin zeer bepalend. Goed luisteren is de sleutel tot succes. Tot meer productiviteit om precies te zijn. Door verder te gaan in het combineren van kleuren, materialen en meubels creëren we uw individuele uitstraling en werkplekken die daarvan het toonbeeld zijn. Bowerkt® zet de trend en vernieuwd. Maar nooit zonder functie. Doe een beroep op onze vakkennis en jarenlange ervaring in tal van branches.

Nergens doen wij meer inspiratie op dan bij uw organisatie. Daarom komen we graag naar u toe om alle omgevingsfactoren op ons in te laten werken. Bel of mail ons voor een afspraak.

Bent u benieuwd naar de basisingrediënten van onze inspiratie voor uw project? Creativiteit, gevoel voor vorm, verhouding, kleur, lef en bovenal ouderwets vakmanschap. Bezoek voor een kennismaking onze uitgebreide showroom voor ideeën. Uiteraard onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee.

Herman Miller wand @ Kantoorlab Bowerkt


Referenties