Patio winnaar van iF DESIGN AWARD 2023!

                                                                                                         

WEER GEWELDIG NIEUWS!

Patio wint naast de eerder gewonnen Iconic Award 2023 Innovative Interior “Best of Best” nu ook de iF Design Award 2023.

Wij zijn zeer vereerd en blij met de iF Design Award, de wereldberoemde designprijs. Patio is winnaar in de categorie Office Furniture. Patio overtuigde de 133 leden tellende jury, bestaande uit onafhankelijke deskundigen van over de hele wereld, op basis van ontwerpkwaliteit, functionaliteit, duurzaamheid en innovatieniveau. De concurrentie was hevig: bijna 11.000 inzendingen uit 56 landen werden ingediend in de hoop het kwaliteitszegel te ontvangen.

PATIO – DE KANTOOROASE IN KANTOORTUINEN

Patio is een ruimte-organiserend systeem voor kantoortuinen ontworpen voor Cascando. Het systeem is ontwikkeld om de productiviteit, connectiviteit en het welzijn van individuen en teams te verhogen. Mobiel, wendbaar en zeer praktisch. Door meerdere Patio-configuraties te combineren kunt u ruimtes binnen een ruimte creëren. De Patio serie bestaat uit slanke, subtiel ontworpen aluminium frames, voorzien van vaste hoeken of scharnieren. Binnen deze frames kan Patio worden uitgerust met akoestische panelen, gestoffeerde panelen, gordijnen, whiteboards, tijdschriftenbakken, planken, plantenbakken en nog veel meer.

OVER iF AWARDS

Elk jaar organiseert ‘s werelds oudste onafhankelijke designorganisatie, het in Hannover gevestigde iF International Forum Design GmbH, de iF Design Award. Sinds 1954 wordt de iF Design Award erkend als scheidsrechter voor uitmuntend design. Het merk iF Design staat wereldwijd bekend om zijn uitmuntende designprestaties en de iF Design Award is een van de belangrijkste designprijzen ter wereld.

 


Meer nieuws