Gerealiseerde projecten

Ons Welzijn Oss Ons Welzijn Oss ONS welzijn gelooft in een samenleving waarin iedereen meedoet en waarin iedereen bijdraagt aan geluk voor zichzelf en anderen. Om hieraan invulling te geven is gekozen voor een werkwijze met integrale teams.
Acerta Pharma Pivot Park Oss Acerta Pharma Pivot Park Oss In samenwerking met Nextdoor Interieur ontwerp en advies realiseerde Bowerkt kantoor en projectinrichting de nieuwe locatie van Acerta Pharma op het Pivot Park in Oss.
Verhoeven Family of companies Verhoeven Family of companies ONS welzijn gelooft in een samenleving waarin iedereen meedoet en waarin iedereen bijdraagt aan geluk voor zichzelf en anderen. Om hieraan invulling te geven is gekozen voor een werkwijze met integrale teams.
Rabobank Heesch Rabobank Heesch
Aduro Biotech Oss Aduro Biotech Oss
Pivot Park Oss Pivot Park Oss
Jeugd Tand Verzorging Oss Jeugd Tand Verzorging Oss Jeugd Tand Verzorging Oss Bowerkt kantoor en projectinrichting realiseerde in samenwerking met styling Nextdoor de inrichting van de locatie Oss. Een geslaagde kleurrijke metamorfose van de ontvangst hal receptie en de wachtruimtes.
Vos logistics Oss Nieuwbouw - Bowerkt Vos logistics Oss Nieuwbouw – Bowerkt Bowerkt kantoor en project inrichting realiseerde de complete kantoorinrichting voor het nieuwe duurzame distributiecentrum. Met een totale oppervlakte van 25.000 m2 op industrie terrein de Geer.
Rabobank Oss Rabobank Oss Begin dit jaar verhuisden de medewerkers van het adviescentrum van Heesch naar het kantoor in Oss. Dat was een goed moment om het interieur van dit Osse adviescentrum opnieuw vorm te geven.
Brabant Wonen Brabant Wonen
Movianto Nederland Oss Movianto Nederland Oss
Akoestische oplossingen bij Bekaert Akoestische oplossingen bij Bekaert
Kemkens Oss Kemkens Oss
HLB van Daal & Partners HLB van Daal & Partners
De ideeënfabriek  Uden De ideeënfabriek Uden