Oplossingen uitgelicht

Herman Miller bureaustoel configurator. Herman Miller bureaustoel configurator. Nieuw bij Bowerkt is de Herman Miller bureaustoel configurator. Wat kun je met een configurator doen?
Kleur het kantoor Kleur het kantoor De nieuwe trends van kleuren en materialen in de trend kleuren collectie van Febru kantoormeubelen.
Draadloos opladen Draadloos opladen Vanaf nu hoef je je telefoon niet meer op te laden door je telefoon aan te sluiten met een stekker, maar gewoon op je Qi lader neerleggen en je telefoon laadt vanzelf op, zonder snoer!
Kabelmanagement oplossingen - van inventarisatie tot realisatie Kabelmanagement oplossingen – van inventarisatie tot realisatie Wij bieden een zeer ruim assortiment aan kabelmanagement producten die ervoor zorgen dat uw werkplek er verzorgd en netjes uitziet en daardoor facilitair technisch, ergonomisch en esthetisch in orde is
Fitter worden op kantoor? Sta eens op! Fitter worden op kantoor? Sta eens op! Een prettige werkomgeving is meer dan een fraai bureau, bijpassende bureaustoel, voldoende opbergruimte, optimale verlichting en de juiste akoestische omstandigheden.
De ideale werkplek? Voor wie? De ideale werkplek? Voor wie? In de wereld van kantoorinrichting en interieurdesign hollen de trendwatchers achter elkaar aan met hun beschrijvingen van het ideale kantoor.
Duo werkplekken Duo werkplekken
Oka kantoormeubelen configurator Oka kantoormeubelen configurator Nieuw bij Bowerkt is de Oka kantoormeubelen configurator. Wat is een configurator van kantoormeubelen?
Bowerkt samenwerkings programma Interieurdesigners Bowerkt samenwerkings programma Interieurdesigners Bowerkt streeft naar een intensieve samenwerking met zelfstandige interieurdesigners en interieurarchitecten.
Flatscreenarmen Systema Flatscreenarmen Systema De nieuwe collectie flatscreenarmen “Systema” is ontwikkeld om flexibele, dynamische, functionele en ergonomische werkplekken te realiseren.
Cable management oplossingen Cable management oplossingen Ondanks vele draadloze toepassingen blijven snoeren en kabels ons vervelen en irriteren Hoe kunnen we ze het beste opbergen?
Bureaubladen varianten Bureaubladen varianten De meest gebruikte bureaubladen varianten zijn melamine en HPL. Beide materialen zijn krasvast en kleurecht
Kasten en opbergen Kasten en opbergen In het papierloze tijdperk hebben we nog steeds velerlei documenten en materiaal op te bergen. Van jas tot cd’s en van ordner tot