Cable management oplossingen

Cable management oplossingen

Cable management oplossingen

Oplossingen voor de wirwar aan draden, voedingen, data aansluitingen en het netjes opbergen en wegwerken van kabels. Voorzieningen voor de flexwerkplekken op en aan de bureaus. Voor de veiligheid van de gebruikers en de ondersteuning van de IT mensen. Cable management oplossingen bieden diverse manieren om de kabels op een verantwoorde manier op en rond uw werkplek netjes op te bergen en te organiseren. Voor op de werkplek en vergadertafel bestaan inbouw en opbouw units met stroom,  data, HDMI,  VGA en geluid. Hierdoor kunt u op het bureau of vergadertafel makkelijk met apparatuur wisselen. Deze inbouw units zoals power inbouw boxen zijn flexibel samen te stellen naar uw behoefte.

Een andere manier van cable management zijn de voorzieningen die onder bureaus en tafels worden gemonteerd. Hierbij zijn verschillende kabelgoten, kabeldoorvoeren en cable-grips ideale hulpmiddelen om de kabels weg te werken en bijvoorbeeld stekkerdozen een veilige plek te geven. Daarnaast zijn klittenband, kabelspiralen en kabelklemmen onderdeel van een juiste kabel-organisatie.

De juiste combinatie van kabelmanagement producten zorgen voor een veilige opgeruimde werkplek.

Flip Top Push

De Flip Top Push is een fraaie inbouwoplossing voor stroom, data en multimedia aansluitingen en kan door middel van een “Push-To-Open” functie worden geopend. De Flip Top Push is zeer snel in
te bouwen door middel van rasterverstelling en is geschikt voor werkbladen met een bladdikte tot 50mm.

 

Back Flip

De Back Flip is uitgevoerd met een geborsteld RVS afwerking en kan zeer vlak in het werkblad worden ingebouwd. Door middel van vingertip bediening kantelt de BackFlip configuratie 180 graden om zijn as, waarna er twee wandcontactdozen en een USB charger beschikbaar zijn.

 

Office Power Dock

De Office Power Dock is een electrificatie opbouwmodule voor montage op het werkblad. Leverbaar in diverse configuraties zoals stroom, HDMI, CAT6, en USB charger.

 

U-Dock

De U-Dock is een onderbouwmodule met eenvoudige toegang. De U-Dock is geheel naar wens samen te stellen met stroom, data en multimedia aansluitingen. De U-Dock wordt toegepast als onderbouwmodule, montage onder het werkblad of als inleg in een kabelgoot/kabelkorf.

 

Dock

De Dock is een electrificatie opbouwmodule voor montage op het werkblad. Naast een aantal standaard configuraties is de Dock ook naar wens samen te stellen in iedere gewenste variant met stroom, data, USB charger en multimedia aansluitingen zoals HDMI, DVI, USB, Display Port en meer.

 

Port Push

De Port Push is een electrificatie inbouwmodule voorzien van een kunststof (zilveren) push-to-open wipdeksel. De Port Push kan geheel naar wens worden samengesteld met stroom, data en multimedia aansluitingen. Tevens zijn er een aantal standaard configuraties leverbaar. De push-to-open deksel is naar wens ook leverbaar in RVS.