Herman Miller bureaustoel configurator.

herman-miller-sfeerbeeld-bowerkt
Herman Miller bureaustoel configurator.

Herman Miller bureaustoel configurator.

Nieuw bij Bowerkt is de Herman Miller bureaustoel configurator. Wat kun je met een configurator doen?

Met een configurator kun je het product zelf samenstellen door middel van de opties aan te klikken die men graag wenst. En deze opties worden direct in een plaatje omgezet. De visualisatie helpt bij de keuze van de vele mogelijkheden die er bij de producten zijn.

In de collectie van Herman Miller zijn de Aeron, Mirra 2, Sayl en Setu opgenomen in de configurator.

De mechaniek varianten zijn in de modellen per Bureaustoel serie reeds geselecteerd. Dit betreft de kantelbegrenzer met en zonder en de kantelbegrenzer met voorwaartse zitneig, ook wel de full options genoemd. Deze drie modellen kent de Aeron en ook de Mirra-2. De Sayl bureaustoel kent 2 mechanieken, de kantelbegrenzer en de combinatie van de kantelbegrenzer en voorwaartse zitneig. Daarnaast heeft de Sayl een zitting met een diepte-instelling.

Middels de Herman Miller bureaustoel configurator kunnen de vele opties en kleur combinaties worden gekozen. De armleggers type en kleur, kleur van kruispoot en frame werk, de bekleding voor de zitting en rug, de rug lende support, de rug kleuren in de suspensie uitvoeringen, wielen voor harde en zachte vloer. De prijzen van alle gekozen product opties worden direct in de configurator zichtbaar en maken de keuze gemakkelijk.Nadat u de opties hebt uitgezocht kunt u direct U gekozen stoel(en) bestellen.

Uiteraard bent U van harte welkom in onze showroom om de modellen van Herman Miller te bekijken en uit te proberen.

Wenst u een proef stoel op locatie, laat het ons weten wij regelen dat voor u.

Veel plezier met het uitzoeken van uw nieuwe Herman Miller stoel!

 

Stel direct uw eigen Herman Miller stoel samen in onze webshop!