Kasten en opbergen

Kasten en opbergen

Kasten en opbergen: slim omgaan met uw ruimte.

In het papierloze tijdperk hebben we nog steeds velerlei documenten en materiaal op te bergen. Van jas tot cd’s en van ordner tot hangmap voor alles bestaan er kasten in vele soorten maten en uitvoeringen.
Een opsomming van kasten en opbergen zoals we die inzetten: archiefkast-opbergkast-kantoorkast-dossierkast-roldeurkast-jaloeziedeurkast-tekeningenkast-garderobekast-vakkenkast-draaideurkast-openkast-boekenkast-ordner kast-schuifdeur kast-laden kast-foliokast-documentatiekast-postkast-brandkast-kledingkast-opzetkast-bijzetkast-akoestische kasten-stalenkast-houtenkast en medicijnenkast.

Om de juiste kast voor de beste opslag te kiezen is het goed te weten wat en hoeveel men denkt nodig te hebben. Er zijn inmiddels vele combinatie mogelijkheden van frontale en laterale mappen in een kast te plaatsen, dat geldt ook voor cd’s, folders,kantoorartikelen en documentatiemateriaal.

Nieuwe trend is door kasten in de ruimte te plaatsen en met akoestische deuren en/of achterwanden te voorzien. Hierdoor krigen de kasten naast de functie van opbergen ook andere toepassingen zoals ruimtescheiding en geluids barriere.

Materiaalkeuze van kasten beïnvloed o.a. de sfeer en de uitstraling van een kantoorruimte.

Meest gebruikte materialen zijn staal en hout al dan niet in combinatie met kunststoffen. Voorkeur gaat uit naar gelaste en verlijmde kastrompen om dat deze stabieler zijn dan een demontabele kast.

Rolcontainers en verrijdbare ladeblokken worden steeds meer vervangen door persoonlijke laden die aan het buro of in kast geplaatst worden. De trolleys voor flexibele werkplekken zijn bij de flexwerkplekken een praktische oplossingen en eventueel in combinatie met vakkenkasten.

Wilt u advies over kasten en opbergen bel of mail ons gerust en we zoeken voor u de beste mogelijkheden.