Ontwerpfase

– Inventarisatie van wensen

Wij starten altijd graag met een vrijblijvende kennismaking op locatie of in onze showroom, waarin we de wensen en verwachtingen helder in beeld krijgen. Bovendien kunnen we u dan vertellen over de mogelijkheden die binnen het budget passen.

– Concept ontwerp

Op basis van de inventarisatie en intake gaan wij aan de slag. Aan de hand van de bestaande tekeningen maken we een indelingsschets, een voorstel voor kleuren & materialen en laten we aan de hand van sfeerimpressies zien welke stijl en sfeer we daarbij in gedachten hebben.

– Definitief ontwerp

Op basis van de feedback gaan we aan de slag met de definitieve versie van het plan. Deze wordt gegoten in een presentatie met daarin realistische 3D impressies, een concreet voorstel qua kleuren, materialen  en producten. Ook wordt hierbij de offerte waarin alle meubels en interieurobjecten zijn meegenomen toegevoegd.

Interesse?
Neem contact met ons op!
Of bel 0412 – 62 71 11

Febru Vio receptiebalie Febru Soul vergaderstoel Febru Places zitelement Febru Meeting bank Febru plantenbak Febru plantenbak Febru ronde tafel Febru ronde tafel Febru akoestisch wandpaneel Febru Kubus

Andere projecten

Movianto Oss

Movianto is een toonaangevende Europese partner in oplossingen voor de supply chain…
Lees meer

Movianto Weert

Movianto Nederland is de toonaangevende dienstverlener op het gebied van healthcare and…
Lees meer