Pivot Park Oss
Levering van meubilair

Pivot Park Oss

Pivot Park Oss

Als onder deel van het restylingsplan van Styling Nextdoor heeft Bowerkt kantoor en projectinrichting een bijdrage geleverd voor het leveren van het losse meubilair voor Pivotpark.

Pivot Park in Oss: inspirerende campus voor open innovatie in de life sciences. Voor starters én bestaande ondernemingen.

Nauwe samenwerking

Pivot Park is in februari 2012 ontstaan uit een initiatief van het farmaceutische bedrijf MSD in nauwe samenwerking met vijf partners: provincie Noord-Brabant, de gemeente Oss, de Nederlandse ministeries van Economische Zaken en van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, en de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM). Deze laatste is tevens 100% aandeelhouder van Pivot Park.

Starten en groeien

Pivot betekent ‘spil’ of ‘draaipunt’. Iets of iemand waar alles om draait. En dat is precies de rol die Pivot Park iedere dag vervult. Hoe? Door state-of-the-art kernfaciliteiten bereikbaar te maken voor ambitieuze life sciences-bedrijven, dankzij flexibiliteit en maatwerk. Zo vormt Pivot Park dé plek om succesvol te starten en door te groeien. En samen met andere bedrijven bij te dragen aan een gezonde maatschappij.

Andere projecten

Movianto Oss

Movianto is een toonaangevende Europese partner in oplossingen voor de supply chain…
Lees meer

Movianto Weert

Movianto Nederland is de toonaangevende dienstverlener op het gebied van healthcare and…
Lees meer