Vrolijk & Overgaauw

Vrolijk & Overgaauw heeft ruim 25 jaar ervaring in het installeren en onderhouden van verlichtings- installaties. Wij zijn gespecialiseerd in sportveld verlichting, object verlichting en terrein verlichting in Nederland of in het buitenland.

Advies, Ontwerp, Aanleg en Onderhoud

Vrolijk & Overgaauw biedt een complete service als het gaat om het aanleggen of installeren van uw lichtinstallatie. Wij kunnen u voorzien van een eerlijk advies en ontwerp op maat. Hierbij houden we altijd rekening met de situatie ter plekke en de toepassing die u voor ogen hebt. Zo worden materiaal- en ontwerpkeuzes altijd in nauw overleg met de opdrachtgever bepaald. Naast dat de verlichting in eerste instantie functioneel moet zijn, speelt steeds vaker het decoratieve element ook een belangrijke rol. Wij denken hierin graag met u mee.

De aanleg van de lichtinstallatie hebben wij in eigen beheer. Naast de constructieve en elektrotechnische uitvoering verzorgen we ook de civieltechnische zaken rond een verlichtingsproject. Van het graafwerk en het plaatsen van masten tot het straatwerk en het opnieuw aanplanten van groenvoorzieningen. Wij kunnen u volledig ontzorgen voor de aanleg van het verlichtingsproject.

Voor het onderhouden van de verlichtingsinstallatie werken wij met diverse onderhoudscontracten zodat u het onderhoudscontract kan kiezen wat het beste bij uw situatie past zonder dat u voor onverwachtse verassingen komt te staan.

Andere projecten

Movianto Oss

Movianto is een toonaangevende Europese partner in oplossingen voor de supply chain…
Lees meer

Movianto Weert

Movianto Nederland is de toonaangevende dienstverlener op het gebied van healthcare and…
Lees meer