Studiovix

VI is het Zweedse woord voor wij, X staat voor samen meer interactieplezier. Wij van StudioVIX willen mooie sociale interacties stimuleren. Daartoe ontwerpen we interieurproducten die een positieve impact hebben op de sociale interactie en ons welzijn, die het samen zijn leuker maken. Functionele producten met unieke functies voor meer co-creatie en werkplezier. Kwalitatief hoog afgewerkte producten, die blijvend een aanwinst zijn in het interieur.

Het team van StudioVIX bestaat uit ervaren ontwerpers die vele premium producten internationaal op de markt hebben gezet. We hebben voor grote merken gewerkt en kleine merken groot gemaakt. We ontwerpen onder eigen label en voor derden. Kwaliteit, service en een goede relatie met onze klanten staan hoog bij ons op de agenda, want alleen dan kunnen we u duurzaam interactie plezier bieden.

Studiovix Blad

Een akoestisch scherm en tevens prikbord in de vorm van een BLAD, gemaakt van gerecycled textiel, rustend op een ‘boom’ van gepoedercoat staal. BLAD haalt letterlijk de ontspanning en de inspiratie van de natuur naar binnen. Haar hoge geluidsabsorberende kwaliteiten en haar bladvorm op spraakhoogte biedt akoestisch en visueel comfort.

Bekijk Studiovix Blad in onze webshop

blad


Studiovix Bloem

Bloemen hebben een positief effect op ons sociaal gedrag, ons geheugen en onze stemming. Ze inspireren sociale netwerken, frissen ons geheugen op en verlichten depressie. Bloemen zijn een perfecte opkikker. We voelen ons gelukkiger en energieker als we naar bloemen kijken; mooi om de dag mee te starten. Laat BLOEM ook bij jou een positieve energie opwekken.

Bekijk Studiovix Bloem in onze webshop

bloem


Studiovix Gekko

Een uitgebalanceerd geometrisch spel van lijnen en vlakken geven GEKKO whiteboard een strak uiterlijk :

– een omlijste canvas,
– een uit staalplaat gevouwen markerhouder
– een weglegplankje met opstaande rand aan de voorzijde van gepoedercoat staal, met een fijn oppervlak.

Een decoratieve aanwinst aan elke muur.

Bekijk Studiovix Gekko in onze webshop

gekko


Studiovix Kiezel

Ritme zit in poëzie, in muziek en in de natuur. Ritmische patronen wekken mede daardoor een gevoel van rust en welzijn op.
Zo is KIEZEL dubbel effectief, geluidsabsorberend en in vorm rustgevend.
Een verfijnd kleurenverloop en een zachte wol vilt ‘huid’ vergroten dit effect nog eens extra.

Bekijk Studiovix Kiezel in onze webshop


Studiovix Klaver

KLAVER hanglamp symboliseert een bloem: De steel het snoer, de kroonblaadjes het armatuur, de kelk de lamphouder en de knop de lamp. Zo haal je met KLAVER het bloemetje in huis, om het gezellig te maken!

Bekijk Studiovix Klaver in onze webshop

klaver


Studiovix Struis

Een rol papier om over het designboard of over de tafel uit te rollen. Om samen te brainstormen of plannen te maken. Laat de creativiteit maar stromen. Laat het papier maar rollen!

Bekijk Studiovix Struis in onze webshop

struis


Studiovix Uil

Omdat whiteboards ook mooi mogen zijn! Hoe aantrekkelijker, hoe slimmer, hoe leuker om mee te werken. UIL een stijlvol, verrijdbaar whiteboard voor de mooiste interieurs.

Bekijk Studiovix Uil in onze webshop


Studiovix Vlinder

Neem mee, klap uit, strijk neer, creëer je eigen plekje waar jij wil, klap in, neem mee.

VLINDER akoestisch flex-scherm transformeert met je mee, van aktetas, naar akoestisch bureauscherm, naar een akoestisch tussen- of wandpaneel.

Bekijk Studiovix Vlinder in onze webshop


 


Meer nieuws