Accessoires voor het bureau en het kantoor

In de productgroep accessoires vindt U oplossingen voor de complete aankleding voor uw kantoor werkplekken en kantoor omgeving.Voor o.a. kabelmanagement,oplossingen voor ergonomische flatscreen bevestigingen,producten voor uw presentatieruimte.

Bezoek de showroom van Bowerkt Kantoorinrichting voor alle accessoires in en rond de werkplek voor uw kantoor.

 

Thovip ergonomics als accessoires  fabrikant/Leverancier voor cable management producten en  ergonomische accessoires. Cable management met Thovip ergonomics producten is oplossingen realiseren voor bekabeling-vraagstukken in en rond om het bureau. de vele stekkerdoos mogelijkheden ingebouwd of opgebouwd aan de werkplek geven een opgeruimde en veilige omgeving.

Voor kabelgoten, kabelclips, kabeldoorvoeren, kabelslangen in vele vormen kleuren en afmetingen .Ook vele plug en play combinaties voor o.a. data, HDMI, VGA en geluid maken uw werkplek flexibel voor vele toepassingen.De  ergonomics producten geven de werkplek de juiste accessoires voor uw beeldscherm,cpu ,thin client, persoonlijke lade verlichting als onmisbare onderdelen van uw werkplek. In de productgroepen flatscreen houders en cpu-houders bieden we een grote collectie met combinatie mogelijk heden om de ergonomie rond uw werkplek perfect te organiseren.

Accessoires rond de werkplek is een grote groep van diverse producten en diensten die de omgeving waar in we werken verbeteren.Zo denken we mee als het gaat om verlichting stoffering kastinrichting ergonomische producten scheidingswanden kleuren en materialen die kantoor en werkomgeving  de vergaderzaal het callcenter het directiekantoor  ons dagelijks werk ondersteunen. Scheidingswanden, desk-up wanden, zowel vrijstaand als gemonteerd aan de bureaus. De wanden kunnen worden ingezet voor akoestische en visuele verbetering van werkruimten. In vele stoffen en varianten leverbaar inclusief maatoplossingen.Kapstokken prullenbakken naambordjes vitrinekasten  vloermatten pennenbakjes voetenbankjes en verlichting. Vele accessoires voor de aankleding en om uw ruimtes de juiste uitstraling te geven maken de keuze van ons advies compleet.

Legamaster is onze partner van ondersteunende producten voor uw presentatie en visualisering van uw boodschap. Het prikkelt de zintuigen en is daarmee ondersteund aan het gesproken woord. Voor een professioneel ingerichte conferentie ruimte vergaderruimte kantoorruimte presentatie ruimte heeft Legamaster de beste mogelijkheden voor uw interieur. Van economische flipover en vele whiteborden tot railsystemen met white-prik-kurkborden.Presentatie vitrines voor binnen en buiten,  projectietechniek en interactieve media.

Bezoek onze showroom en bekijk de vele fraaie oplossingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan