Informatie en inspiratie over oplossingen binnen uw kantoor

Ons Welzijn Oss Ons Welzijn Oss ONS welzijn gelooft in een samenleving waarin iedereen meedoet en waarin iedereen bijdraagt aan geluk voor zichzelf en anderen. Om hieraan invulling te geven is gekozen voor een werkwijze met integrale teams.
Acerta Pharma Pivot Park Oss Acerta Pharma Pivot Park Oss In samenwerking met Nextdoor Interieur ontwerp en advies realiseerde Bowerkt kantoor en projectinrichting de nieuwe locatie van Acerta Pharma op het Pivot Park in Oss.
Verhoeven Family of companies Verhoeven Family of companies ONS welzijn gelooft in een samenleving waarin iedereen meedoet en waarin iedereen bijdraagt aan geluk voor zichzelf en anderen. Om hieraan invulling te geven is gekozen voor een werkwijze met integrale teams.
Kabelmanagement oplossingen - van inventarisatie tot realisatie Kabelmanagement oplossingen – van inventarisatie tot realisatie Wij bieden een zeer ruim assortiment aan kabelmanagement producten die ervoor zorgen dat uw werkplek er verzorgd en netjes uitziet en daardoor facilitair technisch, ergonomisch en esthetisch in orde is
Fitter worden op kantoor? Sta eens op! Fitter worden op kantoor? Sta eens op! Een prettige werkomgeving is meer dan een fraai bureau, bijpassende bureaustoel, voldoende opbergruimte, optimale verlichting en de juiste akoestische omstandigheden.
Rabobank Heesch Rabobank Heesch
Aduro Biotech Oss Aduro Biotech Oss
Pivot Park Oss Pivot Park Oss
Jeugd Tand Verzorging Oss Jeugd Tand Verzorging Oss Jeugd Tand Verzorging Oss Bowerkt kantoor en projectinrichting realiseerde in samenwerking met styling Nextdoor de inrichting van de locatie Oss. Een geslaagde kleurrijke metamorfose van de ontvangst hal receptie en de wachtruimtes.
Vos logistics Oss Nieuwbouw - Bowerkt Vos logistics Oss Nieuwbouw – Bowerkt Bowerkt kantoor en project inrichting realiseerde de complete kantoorinrichting voor het nieuwe duurzame distributiecentrum. Met een totale oppervlakte van 25.000 m2 op industrie terrein de Geer.
Rabobank Oss Rabobank Oss Begin dit jaar verhuisden de medewerkers van het adviescentrum van Heesch naar het kantoor in Oss. Dat was een goed moment om het interieur van dit Osse adviescentrum opnieuw vorm te geven.
Herman Miller bureaustoel configurator. Herman Miller bureaustoel configurator. Nieuw bij Bowerkt is de Herman Miller bureaustoel configurator. Wat kun je met een configurator doen?
Kleur het kantoor Kleur het kantoor De nieuwe trends van kleuren en materialen in de trend kleuren collectie van Febru kantoormeubelen.
Draadloos opladen Draadloos opladen Vanaf nu hoef je je telefoon niet meer op te laden door je telefoon aan te sluiten met een stekker, maar gewoon op je Qi lader neerleggen en je telefoon laadt vanzelf op, zonder snoer!
De ideale werkplek? Voor wie? De ideale werkplek? Voor wie? In de wereld van kantoorinrichting en interieurdesign hollen de trendwatchers achter elkaar aan met hun beschrijvingen van het ideale kantoor.
Duo werkplekken Duo werkplekken
Oka kantoormeubelen configurator Oka kantoormeubelen configurator Nieuw bij Bowerkt is de Oka kantoormeubelen configurator. Wat is een configurator van kantoormeubelen?
Akoestische scheidingswanden kantoor Akoestische scheidingswanden kantoor Voor bureau werplekken grote collectie akoestische scheidingswanden
Mobiele en flexibele akoestische oplossingen.  Van losse elementen tot cabines. Mobiele en flexibele akoestische oplossingen. Van losse elementen tot cabines. Voor bureau werplekken grote collectie akoestische scheidingswanden
Bowerkt samenwerkings programma Interieurdesigners Bowerkt samenwerkings programma Interieurdesigners Bowerkt streeft naar een intensieve samenwerking met zelfstandige interieurdesigners en interieurarchitecten.
Flatscreenarmen Systema Flatscreenarmen Systema De nieuwe collectie flatscreenarmen “Systema” is ontwikkeld om flexibele, dynamische, functionele en ergonomische werkplekken te realiseren.
Brabant Wonen Brabant Wonen
Movianto Nederland Oss Movianto Nederland Oss
Akoestiek oplossingen Akoestiek oplossingen Als we naar de geluidsvoortplanting in een ruimte kijken, dan beweegt het geluid zich in eerste instantie van de bron naar de toehoorder.
Akoestische oplossingen bij Bekaert Akoestische oplossingen bij Bekaert
Kemkens Oss Kemkens Oss
Slapen op kantoor in een struisvogelkussen Slapen op kantoor in een struisvogelkussen Heb je even geen zin meer in het gezeur van je collega’s en wil je even een klein dutje doen?
HLB van Daal & Partners HLB van Daal & Partners
De ideeënfabriek  Uden De ideeënfabriek Uden
Geen ergonomische werkplek Geen ergonomische werkplek Onze werkplek is op steeds meer plaatsen.Thuis ,onderweg in hotels restaurants.Hoe zit het met onze werkhouding?
Geluidsoverlast op kantoor grote ergernis Geluidsoverlast op kantoor grote ergernis Geluidsoverlast als grootste storende factor op kantoor.
Concentratie in de moderne werkomgeving: een groot, groeiend probleem Concentratie in de moderne werkomgeving: een groot, groeiend probleem
Cable management oplossingen Cable management oplossingen Ondanks vele draadloze toepassingen blijven snoeren en kabels ons vervelen en irriteren Hoe kunnen we ze het beste opbergen?
Welke oppervlakte is er nodig voor een bureauwerkplek? Welke oppervlakte is er nodig voor een bureauwerkplek? Hoeveel ruimte heb ik nodig voor een bureau werkplek,voor kastruimte en andere voorzieningen.
Uw kantooromgeving en Arbo? Hoe zit dat nou eigenlijk? Uw kantooromgeving en Arbo? Hoe zit dat nou eigenlijk? Zo langzamerhand weten we wel dat veiligheid op de werkvloer een vanzelfsprekende voorwaarde is. Toch staat niet iedereen stil bij de veiligheid in een kantoorwerkplek.
Werkomgeving is overspannen Werkomgeving is overspannen De werknemer wil gewoon goed zijn werk kunnen doen in een prettige sfeer maar krijgt hiervoor geen ruimte.
Ergonomische bureaustoelen en goed zitten Goed zitten op een bureaustoel stoel vermindert uw lichamelijke klachten.
Akoestische wandpanelen Akoestische wandpanelen Akoestische wandpanelen en wandbekleding optimaliseren het akoestische klimaat in uw kantoor.
Bureaubladen varianten Bureaubladen varianten De meest gebruikte bureaubladen varianten zijn melamine en HPL. Beide materialen zijn krasvast en kleurecht
Scheidingswanden kantoor Scheidingswanden kantoor Scheidingswanden met functionele en visuele toepassing geven uw ruimte een extra dimensie.
Werkplekonderzoek  leidt tot minder  lichamelijke klachten Werkplekonderzoek leidt tot minder lichamelijke klachten Een checklist met advies en tips voor een goed ingerichte werkplek voor de kantooromgeving.
Positief over het nieuwe werken Positief over het nieuwe werken Hoogopgeleide werknemers die een deel van hun werk thuis verrichten, zijn daar in grote meerderheid bijzonder positief over het nieuwe werken.
Flatscreenarmen Flatscreenarmen De juiste flatscreenarmen voor de juiste plaatsing van Uw kostbare apparatuur,om ruimte te besparen,voor de juiste hoogte en
Kasten en opbergen Kasten en opbergen In het papierloze tijdperk hebben we nog steeds velerlei documenten en materiaal op te bergen. Van jas tot cd’s en van ordner tot