Kasten-opbergen voor een opgeruimd kantoor

Met een grote collectie kasten-opbergen start het begin van een opgeruimd kantoor. Bij Bowerkt kantoorinrichting vind u een ruime keuze uit een groot assortiment van houten kasten en  stalen kasten.Met roldeuren, jalouziedeuren,draaideuren,schuifdeuren en open kasten.Bezoek onze showroom om alle kastvarianten te bekijken.Of neem contact met ons op voor een afspraak op u locatie.

 

Voor alle soorten mappen en hangmappen systemen is er plaats.Binnen de collectie houten kasten in allen soorten en varianten is oka een zeer gewaardeerde partner. Duizenden variabelen kunnen we inzetten met Oka om de opslag met kasten-opbergen voor u op te lossen. Oka Büromöbel kent een traditie van meer dan 150 jaar.Als Duitse kantoormeubel fabrikant produceert Oka een brede collectie kasten bureaus opbergmeubelen voor het hedendaagse moderne kantoor.In vele kleuren en materialen zijn deze kwaliteits kantoormeubelen leverbaar met het kenmerk “made in Germany”.De flexibiliteit en de zeer brede collectie maken dat Oka kantoormeubels hun weg weg vinden naar veel tevreden gebruikers. De productie van houten kantoormeubelen gebeurd met de modernste machines en uiterste betrokkenheid van de vele vakmensen.Met als resultaat mooie functionele oplossingen met een juiste prijs prestatie verhouding waar u jarenlang prettig mee kunt werken.

Ook met stalen kasten weten we creatieve oplossingen te presenteren. van de fabrikant Jec is het unieke horizontale roldeurensysteem.Met een hand beweging openen zowel de bovenzijde als de onderzijde van de kast.Met zeer bijzonder kleuren en materialen heeft deze fabrikant een welkome aanvullende collectie in de groep kasten-opbergen.De alom bekende hangmappen kasten voor folio en A4 mappen van Triumph zijn inmiddels wereldberoemd.Maar ook dit producten zijn inmiddels gerestyled in moderne strakke kastoplossingen.Kleuren en vele varianten in stalen kasten zijn nog steeds zeer sterke punten van de fabrikant Triumph.

Met de grote keuze in vele kleuren en materialen is een opgeruimd kantoor ook sfeervol te maken.

Hebt u vragen over kasten-opbergen neem gerust contact met ons op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan