Bowerkt samenwerkings programma Interieurdesigners

Bowerkt samenwerkings programma Interieurdesigners

 

Bowerkt streeft naar een intensieve samenwerking met interieurdesigners en interieurarchitecten.

Daarbij stelt Bowerkt Kantoorinrichting haar kennis en expertise beschikbaar om designprofessionals te laten profiteren van de aantrekkelijke kansen in de zakelijke markt. Hoe wij dit doen?

Productkennis
Op verzoek levert Bowerkt kennis over materialen, akoestiek, ergonomie van werkplekken, scheidingswanden, opbergoplossingen, bekabeling en stoelen.

2D/3D Tekenservice
Bowerkt beschikt over ‘state of the art’ teken- en indelingssoftware waarmee overtuigende presentaties gemaakt kunnen worden. Bowerkt kan dit in combinatie met uw software toepassen bij potentiële opdrachten

Showroom-afspraak
In de showroom van Bowerkt presenteren wij doorlopend verschillende praktijkopstellingen. Bowerkt stelt haar showroom graag beschikbaar voor samenwerkende interieurdesigners.

Offerte

Het maken van een offerte is een gecompliceerde en tijdrovende klus. Bowerkt zet haar product en markt kennis graag in om een correcte en competitieve begroting en/ of offerte te maken.

Levering en installatie

Bowerkt draagt zorg voor een soepele uitlevering en kan desgewenst zorgen voor complete installatie en inrichting van uw complete project.

Bowerkt samenwerkings programma Interieurdesigners

Interesse? Bel of mail ons.