Kleur het kantoor

Kleur het kantoor

Kleur het kantoor

In  het hedendaagse kantoor spelen kleuren en materialen een steeds grotere rol, merken we dagelijks bij Bowerkt
De trend van de leefomgeving vinden we steeds meer terug in de werkomgeving.

Het overvloeien van werk en privé , de 24 uurs-economie en de wensen voor een prettige werkomgeving sturen ons alle kanten op. Bij kleur in het kantoor kunnen we denken aan wanden vloeren en meubels in allerlei kleuren en materialen. Het is de combinatie van de juiste sfeer en verhoudingen van de gekozen oppervlaktes.

In het verleden zijn we van de bruine kantoormeubels verder gegaan naar de bruine oranje groene en vele andere combinaties.

Na de grijze periode stapten we over naar de hout prints en varianten van beuken, eiken en fruitbomen zoals kersen. En daar was op een wit in de woonkamer en enige tijd later wit op het kantoor. Alles was wit,de meubels de wanden de plafonds. Het steriele kantoor was gemaakt en het was strak, dat vonden we toen wel cool. Echter dit was maar even, we vonden het niet zo heel gezellig en niet altijd even praktisch.

Wederom vanuit de woonomgeving was de combinatie met hout en hout prints de volgende trend. Dit ook ingegeven door de technische ontwikkelingen van steeds mooier wordende melamines en hpl plaatmaterialen. Inmiddels zijn deze producten bijna niet meer  van van echt hout te onderscheiden.

De trend van kleur op kantoor en woon omgeving liggen steeds dichter bij elkaar. In het kantoor willen we kleurentrends ook sneller kunnen volgen ook in onze meubels en inrichting. Hiermee is de trend kleuren collectie van de Bowerkt partner en fabrikant Febru kantoormeubelen ingespeeld om aan deze vragen voor kleur in het kantoor te voldoen.

Naast en uitgebreide standaard collectie van kleuren is de Trend collectie geïntroduceerd. Hippe eigentijdse kleuren van decor plaatmateriaal die de trends van kleur het kantoor volgen. Beton look , eiken Montana, geplankt beton look, Roest Havanna, Olijf groen en saffraan geel  zijn  enkele voorbeelden. Beschikbaar in 19 mm materiaal voor bureaus, kasten, ladeblokken en vergadertafels. Voor meer informatie over kleur het kantoor en/of  kleuren monsters van deze prachtige Trend collectie bij Bowerkt bel of mail ons.