Bowerkt is specialist en leverancier van topmerken kantoorstoelen, bureaustoelen, wachtbanken en overig kantoor meubilair. Hieronder vindt u een opsomming van de Topmerken die wij leveren. Maak dus snel een afspraak en kom naar onze showroom om de modellen te bekijken .

 

Stoelen-zitten is een grote collectie bureaustoelen, banken en krukken voor iedere kantoorinrichting.

In de groep stoelen-zitten vind u  zitmeubels van  bekende merken als: Bèta , Green ,Dauphin,Herman Miller , Aeris Swopper, HVS , Sesta , Softline, Prosedia, Bimos het Huismerk en Viasit. Met keuze uit Italiaanse design bureaustoelen, luxe lederen directiestoelen en prachtige loungestoelen is er voor ieder kantoor een passende oplossing.Voor vergaderen,conferenties op alle niveaus zijn er bezoekers vergader en conferentie stoelen.De hoeveelheid stijlen uitvoeringen en varianten is enorm.In de collectie stoelen/zitten ook wachtbanken loungebanken treinbanken voor de hal de entree de wachtruimte de kantine het bedrijfsrestaurant.

De topper van de bureaustoelen is de Aeron bureaustoel van Herman Miller die bekend staat als de meest verkochte en geïmiteerde bureaustoel ter wereld.Uiteraard is ook deze topper in de collectie stoelen/zitten zie onder Herman Miller in de webshop.De fabrikant Dauphin” lost zit problemen op” deze filosofie staat centraal bij deze Duitse toonaangevende bureaustoelen fabrikant. De bureaustoelseries van Viasit met nieuwe lijnen van de bekende designer Martin Ballendat zijn zowel functioneel als plaatjes on naar te kijken.De uitgebreide collectie in stoelen-zitten van Sesta kent Italiaanse topontwerpers die hun handtekening hebben gezet onder vele bureau en conferentiestoelen.De stoelen van Sesta vinden we ook in bedrijfsrestaurants conferentiezalen en in menig vergaderkamer.Speciaal is ook de collectie voor auditoriums en collegezalen.Onze collectie stoelen-zitten is met zorg samen gesteld.

Bekende en iets minder bekende fabrikanten hebben reed jaren bewezen te voldoen aan onze hoge kwaliteits eisen.Een van onze kwaliteitseisen is de manier van samenwerking ook nadat uw als klant de producten in gebruik heeft.Onderhoud en aftersales service geven wij samen met onze fabrikanten,zodat u zo lang mogelijk profijt en plezier hebt van de gedane investeringen.

Wij brengen ongeveer een derde van ons leven zittend door.Dus maak een bewuste en verantwoorde keuze als het gaat om stoelen-zitten.Wij kunnen u daarbij ondersteunen met onze kennis en ervaring samen met onze fabrikanten.

Bekijk onze collectie online of in onze uitgebreide showroom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan