Tafels-bureaus – de meest uitgebreide collectie.

In de collectie tafels-bureaus vind u een grote collectie kwaliteitsmeubelen.volgens de laatste Europesche normen om Uw kantoor werkruimte en vergaderruimte de perfecte uitstraling te geven.Bezoek de showroom van Bowerkt kantoorinrichting voor het juiste advies,de laatste modellen en kleuren of neem contact op voor een afspraak op u locatie.

Bureaus met hoogte verstelling makkelijk en comfortabel met slinger,elektrisch,gasveer en standaard in-en verstel mogelijkheden. Ook zit-sta werkplekken zit-zit werkplekken en vele oplossingen voor het nieuwe werken.

Alle tafels en bureaus in vele kleuren melamine, HPL, Volkern en hout fineer.In de collectie tafels-bureaus is o.a. Oka een reeds jaren lang een vertrouwde partner. Oka Büromöbel kent een traditie van meer dan 150 jaar.Als Duitse kantoormeubel fabrikant produceert Oka een brede collectie kasten bureaus opbergmeubelen voor het hedendaagse moderne kantoor.In vele kleuren en materialen zijn deze kwaliteit kantoormeubelen leverbaar met het kenmerk “made in Germany”.De flexibiliteit en de zeer brede collectie maken dat Oka kantoormeubels hun weg weg vinden naar veel tevreden gebruikers. De productie van houten kantoormeubelen gebeurd met de modernste machines en uiterste betrokkenheid van de vele vakmensen.Met als resultaat mooie functionele oplossingen met een juiste prijs prestatie verhouding waar u jarenlang prettig mee kunt werken.

De serie U4 modular in de groep tafels-bureaus kent vele tafels bench oplossingen.Met de strakke lijnen en de grote overspanningen is U4 modular een perfect project meubel.Het “zwevende blad”principe zet de strakke contouren en maakt hiermee het meubel tijdloos. De tientallen afmetingen en even zovele blad maten maken dit tot een flexibel en no nonsens design serie.Door de grote overspanning zijn de bench plekken van U4 modular zeer geliefd .Met opzet wanden en alle elektrificatie en kabels op de juiste plek en goed bereikbaar.Tafels met vaste hoogte, hoogte instelbare & slinger verstelbare varianten. Ook horen bij dit programma bijpassende kastoplossingen.

Binnen de collectie Huismerk van Bowerkt vind tafels-bureaus van hoge kwaliteit met een perfecte prijs kwaliteit verhouding.ook zij  de levertijden binnen de Huismerk collectie zeer snel waardoor u zich kunt richten op uw core business.Ook specials en bijzondere opdrachten zijn bij ons in goede handen,van ontwerp tot realisatie.Informeer naar de mogelijkheden 0412-627111.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan