Bowerkt Kantoorinrichting is gastheer van ‘joost netwerkt’ kennisevent

Specialisten delen kennis voor ondernemers op dinsdag 17 maart

Oss. Bowerkt, www.bowerkt.nl, zet op dinsdag 17  maart 2015 de deuren van haar showroom open voor het kennisevent van ‘joost’ netwerkt. Tijdens deze namiddag presenteren maar liefst 21 leden van de Osse ondernemersnetwerkclub hun dienstenaanbod voor ondernemers uit de regio. Ook ZZp’ers zijn van harte welkom. Naast relevante informatie over een ergonomische werkplekken door Bowerkt, krijgen bezoekende ondernemers de kans om hun kennis te vergroten over verkoop, marketing, juridische zaken, hr, fiscaliteit, financiering en wordt ook een inkijkje gegeven in de winkelstraat van de toekomst. Daarnaast vinden ook nog enkele ronde tafel discussies plaats en zijn er presentaties door een advocaat, een wijnspecialist en een fitnessspecialist. Het gratis kennisevent start om 15.30 uur. Het adres van Bowerkt is Dommelstraat 70 in Oss.

Over Bowerkt.

Bowerkt is een toonaangevende kantoorinrichter in de regio en ver daarbuiten. Dankzij een kwalitatieve topcollectie kantoormeubelen, opbergsystemen, scheidingswanden en akoestische oplossingen, is Bowerkt uitgegroeid tot vaste leverancier bij tal van organisaties zoals universiteiten, gemeentes, banken en uiteenlopende bedrijven. De sterke reputatie van Bowerkt is vooral te danken aan een sterke expertise en een onnavolgbare service. Naast online verkoop via bowerkt.nl en kantoorinrichtingkopen.nl presenteert Bowerkt een uitgebreide collectie kantoormeubelen en accessoires in haar showroom van 700 vierkante meter.

 

Over joost netwerkt

joost is een actieve ondernemersclub voor ondernemers uit Oss en de nabije omgeving. Een doel van joost is om verbindingen en samenwerkingen tot stand te brengen tussen ondernemers. Daarbij wordt ook veel aandacht gegeven aan de uitwisseling van kennis. Daartoe organiseert joost meerdere keren per jaar een netwerkbijeenkomst. Elke ondernemer is van harte welkom bij joost.

 

Voor meer informatie en aanmelden, ga naar Joostnetwerkt.nl