Febru Fashion

Kantooromgevingen worden niet alleen huiselijker, ook de behoefte aan wisselende interieurstijlen neemt toe. Het Duitse Febrü speelt hierop in door toepassing van nieuwe printtechnieken Febru Fashion op een veelheid aan oppervlaktes. Fabrü Fashion is de naam waarmee de innovatieve kantoormeubelproducent de nieuwe printmogelijkheden onder de aandacht brengt. Bureaubladen, deurpanelen, afscheidingswanden, akoestische panelen krijgen allemaal een unieke signatuur.

Febrü wordt in Nederland vertegenwoordigt door Bowerkt in Oss. Op de website van bowerkt.nl zijn verschillende voorbeelden te zien van het vernieuwende Febrü Fashion programma.

Over Febrü

Febrü is een Duitse producent van kantoormeubelen. Dankzij een voortdurend streven naar innovaties in combinatie met duurzaamheid, wordt Febrü gezien als één van de meest toonaangevende en gerespecteerde fabrikanten van kantoormeubelen. De ontwerp- en designkwaliteiten van Febrü zijn bekroond met Red Dot Design Awards in 2009 en 2012.

Over Bowerkt

Bowerkt is aanbieder van kantoormeubel- en inrichtingsoplossingen. Van bureau tot opbergmeubel en van verlichting tot akoestische scheidingswanden. Bowerkt is vertegenwoordiger van Febrü in Nederland.

Contactinformatie:
Bowerkt BV
www.bowerkt.nl
Dommelstraat 70
5347JL Oss

Contactpersoon:
Dhr. Wolke Buijs
info@bowerkt.nl
0412-627111